Ovo su bili počeci popularne pevačice: Za nju je Saša Popović rekao da je jedina uspela, a ispala u prvom krugu u "Zvezdama Granda"

11.04.2023

00:31

0

Ona je jednom prilikom ispričala kako je izgledalo to kada se prijavila za takmičenje

Ovo su bili počeci popularne pevačice: Za nju je Saša Popović rekao da je jedina uspela, a ispala u prvom krugu u "Zvezdama Granda"
Ivana Selakov - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Mnoga pevačka imena stvorena su kroz takmičenje "Zvezde Granda" u prethodne dve decenije. Ipak, malo je onih koji mogu da se pohvale time da su uspeli da naprave karijeru, a da su ispali čak u prvom krugu takmičenja.

To je pošlo za rukom Ivani Selakov, koja se 2005. godine prijavila za ovo takmičenje, ali je odmah doživela neuspeh.

ATAImages/ M.M.
Ivana Selakov

- Došla sam na audiciju, a ono devojke štikle dvanaestica, našminkane, sa dekolteima, sve pršti od šljokica. A ja kao da sam pošla u prodavnicu. Ravne čizme, farmerke, džemper - prisetila se Ivana jednom prilikom i dodala:

- Prošla sam audiciju, ali sam već tada videla da tu ne pripadam. Došla sam do prvog kola, gde se glasalo SMS-om, i tada sam ispala. I danas Saša Popović voli da kaže da sam ja jedina koja je uspela, a da nije prošla u „Zvezdama Granda“.

Inače, Ivana Selakov je u tom jedinom svom pojavljivanju u takmičenju pevala pesmu "Žena starija" njene koleginice Stoje. 

ATAImages/G. G.
Ivana Selakov

Dve godine posle takmičenja, Ivana je postala deo grupe "Bjuti kvins" koj su pratile Mariju Šerifović na Evroviziji 2007. godine, kada je odnela pobedu. 

Danas važi za jednu od popularnijih pevačica mlađe generacije, a u klubovima uvek pravi sjajnu atmosferu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike