Proslavio se u "Zvezdama Granda", bio u vezi sa Milicom Todorović, pa nestao: Ovako pevač danas priča o svemu!

15.04.2023

10:01

0

Sa koleginicom iz takmičenja se rastao u prijateljskim odnosima

Proslavio se u "Zvezdama Granda", bio u vezi sa Milicom Todorović, pa nestao: Ovako pevač danas priča o svemu!
Milica Todorović - Copyright ATA Images/Antonio Ahel

Pevača Nenada Jovanovića publika je upoznala tokom takmičenja u drugoj sezoni popularnog talent-šou programa "Zvezde Granda" 2005. godine, koje i dan danas traje i otkriva mlade muzičke nade.

Nenad je tada pored pobednice Milice Todorović skrenuo pažnju javnosti, a sada se osvrnuo na takmičenje koje je vremenom evoluiralo, te danas ima potpuno drugačiji koncept.

- Moje učešće u "Zvezdama Granda" je bilo 2005. godine kada je takmičenje bilo na nekom drugom nivou, publika je imala glavnu reč od početka do kraja takmičenja. Svakako je bilo jedno lepo iskustvo sa puno druženja. Ne privlači me ponovno takmičenje jer smatram da sam se dokazao kao pevač. Ali mislim da bi povratak prvih generacija i neka nova kompilacija pesama, možda bio interesantan za publiku - istakao je Nenad.

Privatna arhiva/Nenad Jovanović
Nenad Jovanović

Nenad se potom osvrnuo na ljubavni odnos koji je tada imao sa pobednicom druge sezone "Zvezda Granda" u kojoj se i sma takmičio, Milicom Todorović.

- Miličin i moj odnos je prijateljski završen pre mnogo godina. Putevi su nam se razišli i to je bila mladalačka ljubav. Supruga i ja smo gradili odnos iz prijateljstva. Mislim da poverenje koje sam stekao kod nje je presudno zato što u našem odnosu nema ljubomore - zaključuje Nenad, prenosi GrandOnline.

ATAImages/ Antonio Ahel
Milica Todorović

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike