PAPARACO! Milomir Marić kao pravi džentlmen: Uhvaćen na pijaci u centru Beograda - ovako se priprema za Vaskrs!

15.04.2023

16:15

1

Pripremio posebno iznenađenje za suprugu

PAPARACO! Milomir Marić kao pravi džentlmen: Uhvaćen na pijaci u centru Beograda - ovako se priprema za Vaskrs!
Milomir Marić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel/24sedam

Pravoslavni vernici se uveliko pripremaju za predstojeći Vaskrs, a osim farbanja jaja, koja se tradicionalno šaraju na Veliki petak, u domaćinstvima širom Srbije priprema se i praznična gozba, te su marketi i pijace ovih dana krcati.

Kao i mnogi hrišćani, novinar Milomir Marić, danas je pazario potrebštine za praznike, a mi smo ga uhvatili u centru Beograda, na jednoj od najpoznatijih prestoničkih trgovina, Bajlonijevoj pijaci.

Nema sumnje da se u domu Milomira Marića vodi računa o svakom detalju kada se organizuju veliki hrišćanski praznici, što je i dokazao kupovinom buketa svežih lala na pijaci, što detaljnije možete pogledati u geleriji u nastavku teksta.

Inače, Marić je više od dve decenije je u skladnoj vezi sa književnicom Vesnom Radusinović, a uprkos tome što nikada nisu krunisali svoju ljubav brakom, važe za jedan od najskladnijih i najdugovečnijih parova sa javne scene.

Pretpostavićemo da je Milomir ove lale nosio svojoj dragoj, sa kojom je uspeo da sačuva mir i pored medijskog interesovanja za njihov odnos, koji čuvaju samo za sebe.

U javnosti se retko pojavljuju kao par, zajedničke intervjue daju još ređe, ali na osnovu fotografija koje Vesna s vremena na vreme objavi na svom Instagramu, jasno je da je ljubav koja ih je spojila 1995. godine i dalje prisutna.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike