"Spopadala je Marića!" Saška Karan žestoko udarila na Jovanu Jeremić i otkrila detalje iz njene prošlosti! (VIDEO)

27.03.2023

12:53

0

Pevačica tvrdi da je voditeljka trpela žestoke uvrede na prethodnom poslu

"Spopadala je Marića!" Saška Karan žestoko udarila na Jovanu Jeremić i otkrila detalje iz njene prošlosti! (VIDEO)
Jovana Jeremić i Milomir Marić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pevačica i rijaliti učesnica Saška Karan, svojim stavovima intrigira javnost, u rijalitiju važi sa strah i trepet, a sada je "udarila" na voditeljku televizije "Pink", Jovanu Jeremić, sa kojom godinama nije u dobrim odnosima.

Naime, na društvenim mrežama se pojavio snimak na kom Saška tvrdi da je Jovana Jeremić dosađivala svom bivšem poslodavcu Milomiru Mariću, kako bi došla do željene pozicije na televiziji "Hepi" gde je radila dugi niz godina.

- Onda je otišla na "Hepi" ne bi li se uvukla i spopadala Marića, Marić radi od 4-5 Jutarnji program. Nije znao kako da je otkači, donosila mu je vruć burek. I onda je tu nešto kao vodila i to je cela priča - započela je Saška, a detaljnije možete pogledati u videu u nastavku teksta.

Saška je iznela još niz optužbi na Jovanin račun, pa istakla da je Jeremićeva trpela uvrede na račun svog fizičkog izgleda, te da su joj govorili da liči na marsovca.

Podsetimo, Jovana Jeremić je nedavno pazarila nekretninu na Dorćolu, kojjoj je rešila da potpuno izmeni enterijer, te su veliki radovi uveliko u toku.

Printscreen ,,Novo jutro"
Jovana Jeremić

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike