„Ova samo što ne tuče srpske voditeljke!" Koleginica oštro progovorila na račun Vedrane Rudan! (FOTO)

16.05.2022

18:41

0

Autorka je bez dlake na jeziku prokomentarisala gostovanje književnice kod Marije Kilibarde...

„Ova samo što ne tuče srpske voditeljke!" Koleginica oštro progovorila na račun Vedrane Rudan! (FOTO)
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Vesna Radusinović vrlo je oštro odreagovala na gostovanje Vedrane Rudan kod Marije Kilibarde. Oko ovoga se svakako u javnosti podigla ogromna prašina, a autorka je „dolila ulje na vatru" pošto je istakla da bi „posebno volela i kada bi srela koleginicu negdem da malo proćaskaju" o svemu.

- Ova samo što nije počela da tuče srpske novinarke i voditeljke... One joj se još blaženo nasmeše, a možda i zahvale na vređanju i ponižavanju... Volela bih jako da je sretnem ovih dana... Da proćaskamo... Šifra „retro" Merkur i pun Mesec... - napisala je Vesna na društvenim mrežama uz Vedraninu fotografiju.

Vesna Radusinović Instagram screenshot / vesnaradusinovicofficial
 

Podsetimo, tokom gostovanja u Marijinoj emisiji, Vedrana je promovišući knjigu čija je tema, po svemu sudeći, bila bolna za Kilibardu i „bez filtera" izrazila svoje mišljenje o tome.

- Šta vas je slomilo? - upitala je Vedrana Mariju.

- Pa, na primer, zato što kada žena u 41. godini baš želi da ima dete, a nema ga i onda se sve vreme u knjizi pominje: „Ma, šta će ti deca?" - rekla joj je voditeljka.

- Ali vi imate 42 godine. Ja vas držim stvarno budalom svetskom nakon ove rečenice. Šta će vama deca? - upitala ju je spisateljica bez pardona.

- Pa nekako sam ostvarena u svakom drugom smislu, a od svoje 25. godine imam fizičku potrebu da budem trudna - otvorila je dušu bila Kilibarda.

Marija Kilibarda i Vedrana Rudan Printscreen Youtube/Tv Prva
 

- Pa šta, od 25. do dana današnjeg niste mogli da nađete nekog pastuva da vas oplodi? Imaš sebe, imaš ljubavnika, imaš verovatno lošeg šefa ili šeficu, šta će ti još i dete. Vaša bebisiterka će verovatno više koštati - nastavila je Vedrana, na šta se Marija se samo nelagodno nasmejala.

- Zato rintamo - zaključila je bila ona tada.

- Ako ćete rintati da biste platitli bebisiterku onda ste stvarno blesavi - nadovezala se bila, pak, Vedrana, koja se kasnije ipak izvinila voditeljki, o čemu više možete da pročitate OVDE.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike