Milomir Marić šokiran nakon vesti o smrti bivše koleginice: Slađa Petrušić sve inscenirala?!

14.04.2023

10:27

0

Dok se jedni opraštaju, drugi sumnjaju u njenu smrt

Milomir Marić šokiran nakon vesti o smrti bivše koleginice: Slađa Petrušić sve inscenirala?!
Milomir Marić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Danas je kao bomba odjeknula vest da je Slađana Petrušić, bivša učesnica i voditeljka rijalitija "Parovi", navodno preminula, što je u prvi mah rastužilo javnost, a potom i zbunilo, jer su se ispod saopštenja o voditeljkinoj smrti pojavile razne teorije.

Naime, u saopštenjima porodice na njenim profilima na društvenim mrežama navodi se da je Petrušićeva životnu bitku izgubila nakon bezuspešne reanimacije.

- Sa tugom obaveštavamo da nas je sinoć napustila naša Slađa i otišla u bolji svet. Ona će biti kremirana, a pepeo razvejan po šumi, jer je šuma bila njen život i živeće večno. Porodica Petrušić! Molimo novinare da nam se ne javljaju jer nikada nismo bili deo javnog života, a to je bila i Slađina želja, pa da je ispoštujemo. Hvala na razumevanju - stajalo je na njenoj društvenoj mreži.

Printscreen Youtube/ Parovi/ TvHappy
Slađana Petrušić

S obzirom na to da je vest o Slađinoj smrti mnogima bila sumnjiva, te dok se jedni opraštaju od Slađe, drugi komentarišu da je u pitanju TikTok izazov, zbog čega je Slađa nedavno i završila u bolnici kada je polomila nogu.

Ovim povodom oglasio se njen dugogodišnji saradnik Milomir Marić, sa kojim je zajedno vodila "Parove". Poznajući Slađu, Milomir smatra da je njegova bivša koleginica i dalje živa, te da je sama izrežirala smrt.

- Ona sve ovo izmišlja sigurno. Nisam je čuo dugo, ali su je videli ljudi kada je pisala da je u bolnici, a nije bila. Sve je izmislila tada - istakao je Marić.

Antonio Ahel/ATAImages
Milomir Marić

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike