Karleuša za odmor u Dubaiju iskeširala preko 10.000 evra: Zavirite u elitni rizort gde će Jelena provesti Vaskrs! (FOTO)

13.04.2023

08:48

1

Za sve pare uživa u plaži, pogledu i šopingu

Karleuša za odmor u Dubaiju iskeširala preko 10.000 evra: Zavirite u elitni rizort gde će Jelena provesti Vaskrs! (FOTO)
Jelena Karleuša - Copyright Printscreen Instagram/karleusastar

Jelena Karleuša ušla je u finalnu fazu pripreme dugonajavljivanog jedanaestog studijskog albuma "Alfa", a vaskršnje praznike iskoristila je da otputuje u toplije krajeve, gde uživa u suncu, plaži i šopingu, čime redovno izveštava svoje pratioce na Instagramu, a počasti ih i pokojom fotografijom u bikiniju.

Karleuša poslednjih meseci uprkos pripremi novih projekata i mnogo nastupa, a nema sumnje da joj treba mali predah, koji je iskoristila sada već tradicionalnim odlaskom u Dubai. Jasno je da je Jeleni ovo jedna od dražih destinacija za odmor, budući da je poseti i po nekoliko puta godišnje.

Ona trenutno uživa u jednom od najluksuznijih hotela sa pet zvezdica, gde je sve prilagođeno njenim zahtevima i potrebama. Tako ju je, odmah po dolasku, u sobi sačekalo i tradicionalno vaskršnje posluženje sa njene dve fotografije kao dekoracijom.

Osim u bogatoj trpezi, Karleuša uživa u velepnom pogledu, ali i šopingu. Za oko joj je zapao kostim sa kristalima, ali i cipele njenog omiljenog brenda, Balensijaga, čime se odmah pohvalila. Kako Karleuša uživa u Dubaiju, detaljnije možete pogledati u galeriji u nastavku teksta.

Za sedam noćenja u ovom rizortu u Dubaiju, Jelena je morala da iskešira najmanje milion dinara, dok samo takse i naknade iznose oko 240.000 dinara. Prostom računicom, dolazimo do vrtoglave cifre koja premašuje 10.000 evra.

Nema sumnje da će JK u elitnom hotelu uživati "za sve pare", a u cenu ulaze i privatne plaže, neverovatan pogled, moderno sređene sobe s najnovijom tehnologijom, spa-centar, a posebno su na glasu restorani, u kojima se služi raznovrsna hrana.

Osim Karleuše, još jedna Srpkinja je redovan gost ovog luksuznog hotela, a reč je o Jeleni bin Drai, koja je udata za arapskog šeika Saida bin Draija i jedna je od najbogatijih naših zemljakinja.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike