Džejla Ramović u Dubaiju sa misterioznim muškarcem: Isplivala fotografija zbog koje su se usijale mreže! (FOTO)

06.04.2023

22:13

0

Svi se pitaju da li je to njen novi dečko

Džejla Ramović u Dubaiju sa misterioznim muškarcem: Isplivala fotografija zbog koje su se usijale mreže! (FOTO)
Džejla Ramović - Copyright Instagram printscreen/dzejlaramovic

Mlada pevačica Džejla Ramović nakon pobede u telent-šou programu "Zvezde Granda", pored studija u Barseloni gradi i uspešnu muzičku karijeru, a svoj emotivni život čuva daleko od očiju javnosti.

Osim raznih nagađanja u medijima, publika nije imala priliku da upozna nijednog Džejlinog partnera, a novom objavom na Instagramu zaintrigirala je mnoge.

Naime, Džejla uživa na putovanju u Dubaiju, odakle redovno objavljuje fotografije. Sada je ispozirala sa misterioznim muškarcem na dalekoj destinaciji, a mnogi su pomislili da se radi o njenom novom izabraniku.

Džejla je pozirala sa izvesnim Isakom koji od ranije nije poznat javnosti, a emotikon srca dodatno je podgrejao sumnje da su nešto više od prijatelja.

Instagram printscreen/dzejlaramovic
Džejla Ramović na putovanju sa misterioznim mladićem

Ramovićeva se ovim povodom još uvek nije oglasila, a dok njeni fanovi zvanično ne saznaju da li je njeno srce zarobljeno, mogu uživati u pevačicinim fotografijama sa egzotičnog putovanja, koje detaljnije možete pogledati u galeriji u nastavku teksta.

Podsetimo, u javnosti je nedavno otkriveno kako izgleda Džejlina majka Edita Ramović, a svi su bili šokirani kada su videli o kome je reč, jer deluje kao da se radi o pevačicinoj starijoj sestri.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike