Sve u strogoj tajnosti: Deceniju i po su zajedno, a ovo je istina o venčanju Jelene bin Drai i njenog šeika

30.04.2022

06:55

4

Mnogo toga bilo je misterija za javnost

Sve u strogoj tajnosti: Deceniju i po su zajedno, a ovo je istina o venčanju Jelene bin Drai i njenog šeika
ATAImages/ Antonio Ahel

Jelena bin Drai, nekadašnja misica, već 15 godina je u braku sa šeikom Saidom bin Draijem. Oni su se venčali 2007. godine, a u braku su dobili četvoro dece.

Svojevremeno je Jelena pričala o njihovom venčanju, te otkrila detalje koji su bili misterija za javnost.

Jelena Bin Drai ATAImages/Antonio Ahel
 

- Venčali smo se 4. aprila, u četiri posle podne. Zabavljali smo se četiri godine, Saidov broj dresa kad igra polo je 4, a želimo četvoro dece ‒ otkrila je Jelena pre nekoliko godina. 

Na intimnom slavlju, koje se odigralo u kući Saidovog oca, prisustvovalo je trista zvanica, koje su došle iz raznih krajeva sveta, a ispoštovani su kako arapski, tako i srpski običaji.

Interesantan detalj, koji je ispričala bivša misica, jeste kako je tekla kupovina mlade.

- Dobio je (njen brat) veliki aplauz kad se obratio prisutnima: „Samo da znate, dragi gosti, pre nego što počnem da prodajem mladu, moja sestra za mene nema cenu. Ali, ajde, krenimo sa milion dolara.“ Said je na to opsovao na tečnom srpskom - priča Jelena i nastavlja:

Printscreen Instagram/jelenabindrai
 

- U međuvremenu, moj suprug je zvao moju majku Vasiljku da mu pomogne, a ona mu je doviknula: „Možeš i za džabe da je dobiješ, samo je već jednom vodi!“ Peđa je sutradan ujutro došao da vrati Saidu pare jer je mislio da se moj suprug šalio kad mu je stavio svežanj novčanica u džep. Samo on i Said znaju za koliko novca me se familija Jakovljević napokon rešila.

Osim toga, veličanstvena venčanica od čipke privukla je pažnju prisutnih, baš kao i torta teška više od 30 kilograma, koju su najveštiji poslastičari napravili za bračni par.

Bonus video:

24sedam

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi