Jelena bin Drai je pre supruga ludo volela srpskog sportistu: Važio je za velikog zavodnika!

30.01.2023

11:03

0

Brojni navodi i afere su stali na put njihovoj ljubavi

Jelena bin Drai je pre supruga ludo volela srpskog sportistu: Važio je za velikog zavodnika!
Jelena bin Drai - Copyright Instagram printscreen/jelenabindrai

Jelena bin Drai se pre 15 godina udala za arapskog biznizmena Saida bin Draija sa kojim je stvorila porodicu. Naime, ona i njen suprug danas imaju četvoro dece, tri sina i jednu ćerku, a malo ko zna da je pre nego što je upoznala Saida bila ludo zaljubljena u srpskog poznatog sportistu, danas uspešnog biznismena.

Jelena se kao devojka zabavljala sa proslavljenim rukometašem Vladom Mandićem, a o njihovoj ljubavi mediji u to vreme nisu prestajali da pišu. Njihovoj ljubavi su na put stale brojne afere, koje su tada velikog plejboja pratile u stopu.

ATAImages/ Antonio Ahel
Said bin Drai i Jelena bin Drai

Pošto su se razišli, Jelena se posvetila karijeri, upoznala Saida, a danas je uspešna modna kreatorka, ali i mama četvoro dece. S druge strane i Vlada se oženio i iz korena promenio svoj život i posvetio se porodici. 

Vlada Mandić svoju sreću pronašao je pored petnaest godina mlađe Jasmine Trnavac sa kojom ima troje dece, sinove Petra i Savu i ćerku Mateu, dok iz prvog braka sa Jelenom Višekrunom ima naslednicu Sašu. 

24sedam/D.B.
Vlada Mandić

 

Inače, Jelena iza sebe ima nekoliko modnih titula, a pošto se udala lansirala je sopstvenu modnu liniju, a potom otvorila obdanište, medicinski i spa centar. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike