Mimi Mercedes je prošlost, nova "kraljica gaserki" je Karleuša: Pevačica u patikama na koje klinke otkidaju! (FOTO)

10.03.2023

12:47

1

Ekscentrična kao i uvek

Mimi Mercedes je prošlost, nova "kraljica gaserki" je Karleuša: Pevačica u patikama na koje klinke otkidaju! (FOTO)
Jelena Karleuša - Copyright Printscreen Instagram/karleusastar

Pevačica Jelena Karleuša odavno važi za ženu od stila na ovim prostorima, pa je zbog svojih ekscentričnih izdanja neretko završavala na stranicama štampe inostranih medija. Ona gotovo svakodnevno svoj višemilionski auditorijum na Instagramu obraduje kojim interesantnim komadima, pa tako ni danas nije odustala od te prakse. 

Naime, Jelena je sada kao svoju Instagram priču objavila "Balensijaga Triple S", patike u fluorescentnoj pink boji, koje su po komentarima na društvenim mrežama "pusta želja" mnogih devojaka. 

Ovaj komad renominarane francuske modne kuće na sajtovima se može naći po ceni od 850 evra, odnosno 99,671 dinara.

Instagram printscreen/karleusastar
Karleušine "Balensijaga" triple S patike

Ono što je posebno privuklo pažnju, jeste Karleušin opis videzapisa.

- Gaserka - napisala je ona.

Podsetimo, rat pevačica Jelene Karleuše i Ane Nikolić nedavno je buktao na društvenim mrežama nakon što je "devojka od čokolade" najavila tužbu "maloj od skandala". Zatim se tim povodom oglasila i Karleuša, te je odgovorom napravila pravu pometnju izjavom.

ATAImages/ Antonio Ahel
Ana Nikolić, Jelena Karleuša

- Nažalost, ovih dana smo svi svedoci tužnog ponašanja nekada divne osobe i nekadašnje zvezde Ane Nikolić. Njeno okruženje, prijatelji i novinari kojima daje intervjue su uglavnom u paklu narkotika i utiču na Aninu "krnju ličnost" na najgori mogući način. To je put bez povratka. Ne pišem ovo zbog svakodnevnih javnih uvreda na moj račun sa njene strane, na to sam navikla. Iz sažaljenja i ne reagujem. Pišem ovo jer se ljudski i iskreno, plašim najgoreg po nju. Ako ovako nastavi, ona možda neće doživeti koncert koji najavljuje... Ljudi, zar ne postoji niko ko će pomoći ovoj nesrećnoj ženi?- napisala je Jelena, kojoj je Ana pre toga uputila poruku u kojoj je najavila tužbu, te je nazvala nekvalifikovanom pevačicom. 

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike