Puklo prijateljstvo: Ena Luna odbila da oceni stajling Dunje Jovanić, pa komentarom šokirala javnost! (VIDEO)

05.04.2023

17:24

0

O njihovoj netrpeljivosti spekuliše se godinama

Puklo prijateljstvo: Ena Luna odbila da oceni stajling Dunje Jovanić, pa komentarom šokirala javnost! (VIDEO)
Ena Luna i Dunja Jovanić - Copyright Instagram printscreen/enaluna/ATAImages/A.A.

Popularna influenserka Ena Luna svojim novogodišnjim vlogmasom godinama unazad oduševi javnost, a kontroverze između njenih prijatelja i nje posebno su interesantne, naročito kada komentarišu Enino rivalstvo sa pojedinim influenserkama sa javne scene.

Ena je sada gostujući u jednoj emisiji na "Hype" televiziji, dobila zadatak da oceni i prokomentariše stajlinge poznatih dama, među kojima su se našle i Jelena Karleuša, Teodora Džehverović, Zoranah, Dunja Jovanić i druge.

Poznato je da su Dunja Jovanić i Ena Luna bile dugogodišnje prijateljice i saradnice, a o njihovom sukobu spekulisalo se godinama, o čemu su i same pričale. Enini najbliži prijatelji odavno ne kriju da ne simpatišu Jovanićevu, a neretko je i javno prozovu, našta je Ena uvek ostala suzdržana. Međutim, situacija je sada eskalirala.

Instagram printscreen/enaluna
Ena Luna

Novosađanka je sada podgrejala glasine o prekidu prijateljstva sa Jovanićevom, a snimak koji se pojavio na društvenim mrežama izazvao je lavinu komentar i mnogi se pitaju šta se zapravo dogodilo.

Ena je uredno komentarisala stajlinge svake dame koja se pojavila na ekranu, a nakon Tamare Kalinić i Uki Ku, na red je došla i Dunja Jovanić za koju je Ena kratko prokomentarisala "Ko je ovo" i nonšalantno prevukla na sledeću fotografiju. Posebnu pažnju privukao je i komentar za Zoranu Jovanović, za koju je naglasila da joj je drugarica.

Brojne teorije zavere su se nakon ovog snimka pojavile na Tviteru, a nikome nije jasno šta se tačno dogodilo... Kako je Ena Luna reagovala na Dunjinu fotografiju, detaljnije možete pogledati u videu u nastavku teksta.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike