Stan Dunje Jovanić - najluđi devojački san! Pastelna kuhinja, neonke, plakar s providnim vratima... Neviđeni luksuz! (FOTO)

21.03.2023

08:30

1

Pojedini detalji su ručni rad, jer takvih kakve je ona zamislila nije bilo u prodaji ni za velike, a ni male pare

Stan Dunje Jovanić - najluđi devojački san! Pastelna kuhinja, neonke, plakar s providnim vratima... Neviđeni luksuz! (FOTO)
Dunja Jovanić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Dunja Jovanić već izvesno veme važi za jednu od najuticajnijih devojaka. Njene lajfstajl savete sluša ogroman broj ljudi, međutim, kada je pre nekoliko godina postala vlasnica nekretnine, nije se oslanjala samo na svoje znanje i ideje, već je uz pomoć arhitekte uspela da uredi životni prostor tako da izgleda kao da je „iskočio" iz časopisa. 

Govoreći jednom na tu temu, influenserka je istakla kako se za svoj stan dugo pripremala, pa je pojedine detalje i mnogo ranije kupila, još uvek nesvesna toga kako će sve na kraju izgledati. Ono što zahvaljujući njenim onlajn profilima može da se zaključi, „skockala" je prostor tačno po svojoj želji i meri. U dnevnom boravku ima veliki kauč svetlo roze boje bez obzira, na primer, što bi se većina odlučila za tamnije tonove, iz straha da se brzo ne isprlja. 

- ...Želela sam da (stan) bude pravi devojački. Opremila sam ga kombinacijom stvari koje su dostupne i onih nešto skupljih. Uglavnom, kada je reč o velikim i bitnim komadima, koji određuju kako će prostor da izgleda, spremna sam da uložim više novca - priznala je Dunja, a pisao „Hello", što je „imfashionbabe", kako je poznata onlajn, kasnije i pokazala na Instagramu, te svom Jutjub kanalu. 

Dunja Jovanić, ATA Images/Antonio Ahel
 

Na pastelnu kuhinju je, reklo bi se, najponosnija. Njoj je čak posvetila i čitav jedan snimak na Jutjubu, pa tako mnogima dala ideju, ali i preporuku gde, šta i kako da nađu, u poznatom maniru.  Ona, prethodno, nije za sve bila baš tolike sreće. Kako je otkrila, ručke s njenih kuhinjskih ormarića su ručni rad, jer takve kakve je ona bila zamislila - nigde nije mogla da nađe i kupi. 

Iako je i isplanirala da bude baš „kao za barbike", po savetu stručnjaka ova prostorija završena je u nešto ozbiljnijim bojama. Otvorena je i krase je razni detalji, jeftiniji, ali i skuplji - samo za toster poznate marke izdvojila je, prema podacima dostupnim onlajn, oko 30.000 dinara. Njene pratioce, sa druge strane, posebno je iznenadilo to što kantu za smeće ne koristi jer je prevelika, ali je i ne menja jer joj se na oko savršeno uklapa baš ta. Za otpatke je pronašla drugo rešenje. 

Ovime, pokazala je još jednom koliko joj je „slika svega" bila i ostala važna. 

Kupatilo je još jedna prostorija koju je detaljno snimila, pa pokazala onlajn da je iako malo i te kako opremljeno. Već na prvi pogled je jasno da njoj tamo nema šta da fali, što su mnogi pozdravili uzimajući u obzir da se „bavi", između ostalog, kozmetikom i šminkom

Dunja Jovanić pokazala kupatilo na svom Jutjubu, Youtube screenshot / DunjaJovanic
 

Instagrameri, pak, njenu spavaću sobu posebno vole zbog neonke u obliku munje i oblaka kojoj je mesto pronašla iznad kreveta. Oni koji malo manje „jure" dobra mesta za fotografisanje, a malo više vole modu, fascinirani su njenim plakarom s providnim vratima, koji Dunji dozvoljava da u svakom trenutku ima jasan pogled na komade garderobe koji poseduje. 

Jovanićeva, prema sopstvenom priznanju, u svoj životni prostor ne prima baš svakoga. Samo odabrani su do sada bili u prilici da i uživo vide njen luksuzan stan u koji je, očigledno, dosta uložila. Odgovarajući na pitanja fanova jednom prilikom, otkrila je na svom Jutjubu što „onlajn prijateljima" neće pružiti to zadovoljstvo, osim u „pre i posle" slučajevima. 

 

 

- Kada sam bila u celom procesu sređivanja, pomislila sam da ću 100% snimati „obilazak"... Međutim, smatram da živimo u jako maloj državi i da iz bezbednosnih razloga to ne bi bilo pametno, jer znam da su se nekim ljudima iz Srbije desile strašne stvari upravo kada su snimali „house tour" i, iz tog razloga sam definitivni odustala. Pored toga, kada se na neki način bavite javim poslom, potrebno vam je da postoji kutak koji je samo vaš, gde niko ne može da zaviri... - objašnjavala je ona, koja je svakako na svojim profilima dosta toga otkrila u delovima, pa su njenu odluku mnogi još pre koju godinu podržali.  

Najzanimljivije detalje njenog parčeta raja možete pronaći u galeriji koja sledi. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike