"Nije njihov nivo!" Goca Džehverović osula paljbu po Anđelovoj majci i otkrila zašto nije prihvatila Teodoru! (VIDEO)

24.03.2023

16:03

1

Teodorina majka zna brojne tajne porodice Ranković

"Nije njihov nivo!" Goca Džehverović osula paljbu po Anđelovoj majci i otkrila zašto nije prihvatila Teodoru! (VIDEO)
Teodora Džehverović i Anđelo Ranković - Copyright Printscreen Youtube/ Zadruga Official

Pevačica Teodora Džehverović proslavila se tokom prve sezone rijalitija "Zadruga", tokom kog je bila u ljubavnoj romansi sa Anđelom Rankovićem, s kojim je prevarila tadašnjeg dečka Kristijana Ipšu, zbog čega je i njena majka Gordana Goca Džehverović ušla na poznato imanje.

Goca je tada glavom bez obzira ušla u rijaliti, kako bi Teodoru "dovela u red", u čemu je i uspela, jer je Džehverovićeva zauzela visoko treće mesto, nakon čega je njena karijera krenula uzlaznom putanjom.

O Tedorinoj romansi sa Rankovićem kružile su razne teorije, a poznato je da je Anđelova majka bila žestok protivnik njihove veze.

Teodirina majka Goca je sada, šest godina kasnije, otvorila dušu o dešavanjima iz rijalitija i odnosu Rankovićeve porodice prema njenoj ćerki. Ona je gostujući u jednoj emisiji iskreno progovorila o Anđelu i Teodori.

- Anđelova mama Ljiljana nikada nije podržavala Teodoru? - upitao je voditelj.

- Nikad, ni u ludilu - bila je izričita Goca.

- Zašto? - pitao je voditelj.

- Pa nije njen nivo. Rankovići su peta beogradska familija, oni su nešto iznad. Njima ne odgovara Teodora Džehverović iz Kačareva i Goca. Goca pogotovo, britka, seče. A sve tajne njihove saznam. Znaju oni šta sam ja saznala - rekla je Goca na Hajp televiziji.

@hypetelevizija Anđelovi roditelji nisu želeli da prihvate Teodoru? #fyp #foryou #foryoupage #teodoradzehverovic #zadruga ♬ original sound - HYPE TV

Inače, poslednjih dana u medijima se spekuliše o Teodorinoj romansi sa argentinskim košarkašem Lukom Vildozom, a pevačica je podgrejala glasine pojavivši se u publici utakmice na kojoj je on igrao.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike