Zorannah ispozirala samo u čizmama i ogrnuta skupim ćebetom na snegu! Golišavom fotografijom zapalila mreže (FOTO)

03.03.2023

22:55

0

Iako je ima već nekoliko godina, ponovo je pokrenula pravu lavinu komentara

Zorannah ispozirala samo u čizmama i ogrnuta skupim ćebetom na snegu! Golišavom fotografijom zapalila mreže (FOTO)
Zorana Jovanović Zorannah - Copyright ATAImages/Amir Hamzagić

Modna blogerka Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah, napravila je cirkus na Instagramu objavivši golišavu fotografiju za koju je ispozirala kraj bazena, a u snegu.

- Ostani divlja - potpisala ju je ona i pokrenula pravu lavinu komentara, među kojima se našao i jedan koji u prevodu znači „dobra stara" i to ne slučajno.

Naime, Zorannah već nekoliko godina ima ovu fotografiju i već ju je jednom „kačila" onlajn. Onda, kao i sada, pobrala je sve simpatije svoje publike, koja skoro nikada nije u prilici da ima baš ovoliki uvid u njenu figuru.

Podsetimo, Jovanovićeva je svojevremeno u jednom od svojih „vlogmasa" sa Enom Lunom otkrila priču iza ove scene koju je silno želela da ima. Tada, objasnila je kako je u izvesnom hotelu „pozajmila" izuzetno skupo ćebe ne bi li se njime ogrnula, pa još samo u čizmama s fotografom izašla na sneg.

- Uzmem ja to ćebe koje je, inače, neko preskupo tamo u toj kući... (smeh) Tamo gde je, kao, SPA, sauna, sedi jedno... Pet ljudi. Između ostalog i jedna od tih devojaka iz agencije koja nas je dovela tamo i koja već dobija ospice, jer ja idem po ivici bazena sa tim preskupim ćebetom, nije joj dobro! - smejala se ona sa svojom prijateljicom i koleginicom, naglašavajući kako se na fotkama ništa ne vidi što ne bi trebalo, a da je inspiraciju dobila na nekom drugom profilu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zorana Jovanovic (@zorannah)

 

Pored slika, inače, Zorannah ima i video ovog događaja i dosta je vagala da li možda i njega negde da objavi, jer je takođe urađen tako da sve što treba - bude sakriveno.

- Svi su bili u fazonu: „Kako ti nije hladno?" Međutim, voda u bazenu je vrela i onda, jednostavno... To (fotografisanje) traje kratko... Bila sam u čizmama i tako je nastala ta fotka. Kad sam ušla sa tim ćebetom na kraju u vodu, ali nikoga nije više tu bilo, morali smo da ga sakrijemo, jer je bilo kompletno mokro - nastavila je u pozitivnom tonu, otkrivši kako je ono ostalo u sauni, da se osuši.

Zorannah i Ena Luna pričaju o gore pomenutoj golišavoj fotografiji, Youtube screenshot / Zorannah
 

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike