Tamara Kalinić pokazala svoj dom u Milanu: Uredila ga sa dečkom, luksuz na sve strane, a ono što poseduje neki čekaju i po pet godina (FOTO)

11.03.2023

08:45

2

Minimalistički i moderno je njen izbor, a pokazala je i svoju omiljenu prostoriju

Tamara Kalinić pokazala svoj dom u Milanu: Uredila ga sa dečkom, luksuz na sve strane, a ono što poseduje neki čekaju i po pet godina (FOTO)
Tamara Kalinić - Copyright Instagram printscreen/tamara

Tamara Kalinić, verovatno najpoznatija influenserka srpskog porekla u svetu, doživela je veliku neprijatnost kada joj je opljačkan stan u Parizu, pa je tada odlučila da se preseli u Milano.

Lokaciju, razumljivo, ne otkriva nikome jer ne želi da joj se desi da ponovo ostane bez vrednih stvari, ali je pokazala kako je uredila svoj novi dom u kom živi sa dečkom - italijanskim preduzetnikom Filipom Testom

Moderna kakva jeste, Tamara Kalinić je tako uredila i svoj dom, ali se vodila i time da ne želi da previše "zatrpa prostor", pa ga je minimalistički opremila.

Dominatna je bela boja, a sve odiše luksuzom i elegancijom.

Kako je i sama priznala, omiljena prostorija joj je trpezarija, a zvezda iste je veliki mermerni sto. Iznad njega se nalazi luster pravljen prema njenim željama.

Odmah do nje je dnevna soba sa komfornom dvobojnom sofom u vintidž maniru, rad Marija Belinija. Na tako nešto se može čekati i do pet godina, te je veoma zadovoljna što je uspela da dođe do ovakvog komada.

Njenom dečku je omiljeni predmet u stanu lampa u obliku satelita, ali i tepih koji izgleda kao da je pravljen od teleće kože. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

Spavaćom sobom dominira svetlo siva boja, a ogroman krevet ukrašen je jastučnicama i prekrivačem dobro poznatog brenda. Noćni stočići su moderni i crni, a Tamara obožava da pored sebe ima i sveže cveće, pa su bele ruže njen izbor.

Influenserka je istakla da joj je bilo bitno da stan ne obiluje sa masivnim i kompleksnim stvarima, a u tome je očigledno i uspela. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike