"To je rolerkoster emocija!" Goca Tržan otvorila dušu o vantelesnoj oplodnji i borbi za još jedno dete: Svim ženama poslala važnu poruku!

02.04.2023

13:34

0

Nema nameru da odustane

"To je rolerkoster emocija!" Goca Tržan otvorila dušu o vantelesnoj oplodnji i borbi za još jedno dete: Svim ženama poslala važnu poruku!
Goca Tržan i Raša Novaković - Copyright Borisav Zdrinja/ZIPA PHOTO/ATAImages

Pop pevačica, a odnedavno i voditeljka Goca Tržan, već dvanaest godina vodi veliku bitku kako bi dobila drugo dete.

Goca je publici poznata po oštrom jeziku i jasnom stavu na razne teme, a neretko svojim izjavama izazove oprečne komentare javnosti.

Svoja osećanja neretko prizna javno, ali ističe da nema nameru da odustane od borbe za potopstvo sa svojim suprugom Radomirom Rašom Novakovićem.

Odlučna je u nameri da Raši podari dete, a sada je dala savet svim ženama koje se nalaze u kasnim tridesetim godinama i ranim četrdesetim, na koje stvari obavezno da obrate pažnju ukoliko planiraju da postanu majke.

ATAImages/ Antonio Ahel
Goca Tržan i Raša Novaković

- Želim da kažem ženama koje žele da postanu majke, a imaju muževe koji ne žele da se provere i da se leče, bežite od takvog muškarca, jer on ne želi dete. Sa druge strane, muškarci koji su potpuno zdravi, a vi čekate da se dogodi neka magija, neće se to dogoditi. Ne gubite vreme, jer je vreme za žene krucijalna stvar. Muškarac može da postane roditelj i u 70 godina, a vi ne - rekla je Goca.

Pevačica je potom progovorila i o kriznim trenucima i otkrila da li je bilo momenata kada je htela da odustane od vantelesne oplodnje.

- Nisam odustala, jer nisam normalna. To je veliki rolerkoster sa emocijama. Mislim da ukoliko pokušavaš nešto, da ćeš u tome i uspeti. To je jedini način da uhvatiš red. Takođe je potrebno, da imate ginekologa i embriologa, koji moraju da budu iskreni i da vam kažu, da ne pokušavate sa svojim jajnim ćelijama, već da idete na donaciju. Izuzetno je važno da shvatite, da nikako ne smete da gubite vreme i da su normalna sva osećanja, u kojima čak dolazite i u trenutak kada želite da odustanete, ali potrebno je da se saberete i da donesete pravu odluku zajedno sa svojim partnerom. Uloga oba roditelja je mnogo važna u životu deteta. Savetujem i majke koje sada imaju ćerke tinejdžerke, da nikako im ne dozvole da abortiraju - zaključila je Goca u emisiji na K1.

Printscreen/K1
Goca Tržan

Podsetimo, Goca Tržan iz prvog braka sa Ivanom Marinkovićem ima ćerku Lenu, koja je danas tinejdžerka. Ivan je nakon razvoda od Goce u rijalitiju imao romansu sa Miljanom Kulić iz koje je dobio još jedno dete, sina Željka Kulića.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike