Neće s njom da kupi malom Željku stan, niti da napravi porodičnu fotografiju! Kulićeva u suzama, Ivan sam planira budućnost sa sinom (VIDEO)

30.03.2023

11:35

1

Autor: M. G.

On bi da bez ikakve pompe provodi vreme sa svojim naslednikom

Neće s njom da kupi malom Željku stan, niti da napravi porodičnu fotografiju! Kulićeva u suzama, Ivan sam planira budućnost sa sinom (VIDEO)
Ivan Marinković - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Miljana Kulić nikako ne prašta Ivanu Marinkoviću što nije posebno prisutan tokom odrastanja njihovog sina Željka. On, sa druge strane, sve planira vremenom da nadoknadi, ali bez prisustva kamera. Odbio je porodičnu fotografiju, kao i kupovinu stana zajedno s dečakovom majkom, a to joj je posebno teško palo.

- Da li je realno da nisi hteo da kupite zajedno poklon za Željka, zajedno sa Miljanom? - pročitao je voditelj u okviru segmenta „Pitanja gledalaca", dok su zadrugari zajedno s glavim akterima ove teme sedeli oko čuvenog crnog stola.  

Miljana Kulić, Printscreen Zadruga Official
 

- Odavno smo prošli taj neki period. Stvari su takve kakve treba da budu. Miljana je htela da zamolimo Drvo da se slikamo sa Željkom zajedno. Ja imam svoje planove. Meni je delovalo kao da to samo treba da se ovekoveči, ali ja imam svoje planove - ponovio je, na šta se voditelj programa nadovezao.

- Zar nije lepo da imate to zajedno?

- To su naši planovi, tačnije moj plan - naglasio je Marinković, pa izmamio Marijinu rekaciju:

- Miljana je htela da iznenadi Željka sa poklonom od oca, da bude zajedno, a on je njoj rekao da ga to na zanima, da će on sam da sredi to šta želi. Njemu Željko nikada nije bio prioritet, ti nikada nećeš biti otac, sve radiš zarad rijalitija.

- Mene je Miljana molila da pričamo, ali ja nisam hteo, ona želi samo priču da bi pravila, ja i Željko imamo svoje vreme kako mi želimo - držao se svojeg Ivan.

- Mene nervira, Miljana i Ivan su Željku otac i majka i lepo je da imamo sliku. On ima druge namere - nastavila je Kulićka.

- Ja imam svoje namere, ja sam svojim telefonom slikao mene i Željka koji nemaju novinari, samo ja, a Miljana mi je tražila tu sliku - „padao je u vatru" Marinković.

Ivan Marinković, Printscreen Zadruga Official
 

- Ljudi, vi pravite lažnu sliku da se njih dvoje vole, ovo je na silu - uključio se u raspravu Lepi Mića, dok je Miljana ridala nad Ivanovim planovima koji nju nikako ne uključuju.

- Taj Željko će dolaziti kod mene u Beograd, u kuću gde smo ja, moja Jelena i moj pas. To je meni normalno, a ne da jurim da mi neko daje poklone za dete, to nema smisla. Ja hoću da pitam Mariju, kako je moguće da ja držim Željka za ruku dok ona pije kafu? - pitao je zatim on.

- Šta je trebalo, da idem za vama? To je vaše vreme, ja se borim za to... - odgovorila mu je, nakon čega je i Miljana progovorila.

- Ivan koristi situaciju da bi bi pravio priču, ali ja neću dati to. On bi da vidi Jelenu preko njega - sigurna je bila ona.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike