Goca Tržan otkrila najintimnije detalje iz spavaće sobe: Priznala šta joj je na umu kad ugleda golog supruga!

21.12.2022

14:45

0

Pevačica je izuzetno ponosna fizičkim izgledom svog supruga Raše

Goca Tržan otkrila najintimnije detalje iz spavaće sobe: Priznala šta joj je na umu kad ugleda golog supruga!
Goca Tržan - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pop pevačica Goca Tržan poznata je po britkom jeziku i prepoznatljivoj energiji, a o njenom ljubavnom životu u javnosti se gotovo sve zna.

Nakon što se 2011. godine razvela od svog prvog supruga Ivana Marinkovića, sa kojim ima ćerku Lenu, Goca se iste godine zaljubila i to u kolegu iz benda, Radomira Rašu Novakovića, sa kojim je i dan danas u skladnoj zajednici.

Goca i Raša važe za jedan od najskladnijih parova na estradi, a dok se zajedno brinu o njenoj ćerki iz prvog braka, ne obustavljaju borbu za potomstvo. Pevačica se više puta podvrgla vantelesnoj oplodnji, a jedan od problema zbog kojih ne može da ostane u drugom stanju jeste insulinska rezistencija, koju je rešila. Veliki je ljubitelj kuvanja i hrane, što uspešno kontroliše redovnim treninzima.

ATAImages/ Antonio Ahel
Goca Tržan i Raša Novaković

Goca je sada gostovala u jednoj emsiji, gde je bez dlake na jeziku govorila o svom suprugu, pa otkrila šta joj je i posle deset godina ljubavi najjači afrodizijak u braku.

- Najveći afrodizijak je kada uđe go u sobu, da se ne lažemo. Svaki put kad ušeta tako, pomislim: 'Bože, sa kim ja spavam svaku noć'... Majke mi... Hvala ti Bože što si mi to dao! Ne mogu reći da se radi samo o fizičkom izgledu, ali ako me pitaš za afrodizijak, to je onda definitivno to - rekla je Goca Tržan u emisiji ''Magazin In'' kod Sanje Marinković.

Antonio Ahel/ATAImages
Goca Tržan

Podsetimo, Goca se godinama bori sa medijskim natpisima i javnim isptupima njenog bivšeg supruga koji njihovu ćerku neretko pomene u rijaliti programima u kojim učestvuje. Pevačica se svojevremeno odvažila i da se fotografiše sa naslovnicu srpskog ''Plejboja'', koja se i danas prepričava.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike