Ljubavna priča Goce Tržan i Raše Novakovića: S njim je htela samo s*ks, a evo zašto se predomislila!

22.03.2023

07:45

1

Pevačica ističe da je sa Rašom provela najlepše godine

Ljubavna priča Goce Tržan i Raše Novakovića: S njim je htela samo s*ks, a evo zašto se predomislila!
Goca Tržan i Raša Novaković - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pevačica Goca Tržan je posle kraha braka sa Ivanom Marinkovićem krenula u potragu za novom srodnom dušom. Iako je u prvi mah želela samo avanture, desilo joj se baš suprotno - našla je emotivnog partnera sa kojim želi da provede ostatak života.

U pitanju je Radomir Raša Novaković, koji je od nje mlađi 14 godina, ali bez obzira na generacijski jaz, to ih nije sprečilo da uživaju u ljubavi, sada već 12 godina. Ipak, mnogi ne znaju kako je zapravo počela njihova ljubavna priča. 

Borislav Zdrinja/ZIPA PHOTO/ATAImages
Raša Novaković i Goca Tržan

- Došao je u moj bend kao novi član i imao je 23 godine. On je za mene bio klinac - rekla je jednom prilikom Goca, koja je u trenutku kad je upoznala Rašu imala 37 godina.

Raša je bio uporan, nije posustao, te je vremenom osvojio Gocu. Uplovili su u vezu, a posle četiri godine ljubavi, 2015. godine, zavetovali su se jedno drugome na večnu ljubav. Obavili su građansko venčanje i svadbeno slavlje, a pre dve godine su rekli "da" i pred Bogom, a pevačica je otkrila kako se sve odjednom preokrenulo. 

- Na početku, barem što se mene tiče, to nije trebalo da bude ni brak ni veza na duže staze, to je trebalo da bude jedna seksualna avantura koja će da mi nahrani ego, ali ispostavilo se drugačije - kaže Goca.

ATAImages/ Antonio Ahel
Goca Tržan i Raša Novaković

Pevačica često naglašava da nije otpočela vezu sa Rašom, ne bi ni proživela najlepše godine, niti upoznala pravo značenje reči ljubav. Iako su imali sitne trzavice, Goca i Raša su odlučili da zajedno koračaju kroz život i bore se za potomstvo, a najlepše trenutke im priređuje pevačicina ćerka Lena iz prvog braka.

- Što kaže moj suprug, to je možda nešto najlepše što mi je u životu rekao a s obzriom na to da mi svaki dan govori kako sam dobra riba, kako imam lepa stopala, kako imam dobro du*e... meni je ego stalno napunjen, ali najbolja stvar koju mi je rekao je kada smo se vratili iz Praga i kada nam nije uspela vantelesna oplodnja predposlednji put... Nikada neću zaboraviti, vozili smo se autom i on je rekao: "Žuiza", tako me on zove: "Baš me briga da li ću imati svoje biološko dete, ono što je najbitnije to smo ti i ja. Jer i Lena, koja sada već ima 15 godina će jednog dana samo da ode, da nas ostavi, da ide svojim putem i da pravi svoju porodicu i to dete ako ga dobijemo ili ne dobijemo bi otišlo i ostavilo nas... Ja neću da izgubim tebe" - kazala je ranije Goca Tržan.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike