Goca Tržan postala sprdnja na internetu zbog "muške toksičnosti"! "Šta očekivati od žene koja se udala za Ivana Marinkovića?!"

21.02.2023

12:59

5

Pevačica odavno nije bila ovoliko spominjana

Goca Tržan postala sprdnja na internetu zbog "muške toksičnosti"! "Šta očekivati od žene koja se udala za Ivana Marinkovića?!"
Goca Tržan - Copyright Printscreen/K1

Goca Tržan izazvala je pravu buru na društvenim mrežama nakon skandalozne izjave u svojoj emisiji, o kako je rekla "muškoj toksičnosti". Pevačica, koja godinama koketira sa izjavama koje su na granici dobrog ukusa, sada se publici obratila grotesknim pitanjem, a zatim i konstatacijom, koja je ubrzo naišla na gnev javnosti. 

 - Da li vam se desilo nekada da vam na ulici dobace iz nekog auta ili sa građevine? Da li vas to s*ksualno uznemirava? - pitala je Goca, nakon čega je usledio potvrdan odgovor gospođe iz publike, što je pevačicu iznerviralo.

 - Šta je, bre, tu ružno, je l‘ ste normalne? Pa da nema tih na baušteli niko ti nikada ne bi rekao da si dobra riba - zaključila je Tržanova.

Nekadašnja pevačica grupe "Tap 011", očigledno nesvesna da se radi o izuzetno ozbiljnoj temi, te da je dobacivanje na ulici, zviždanje, i trubljenje iz automobila vrsta agresivnog ponašanja, koje čini da se nežniji pol oseća ugroženo, odnosno svedeno na objekat, dovela je do toga da njen lik i delo, te sramotna izjava postanu viralni, a ona sama sprdnja broj jedan na internetu.

 

 

Tviteraši se tako već dva dana ne smiruju, nego je prozivaju i podsmevaju joj se. Pojedini su bili kreativni, dok postoje i neke vulgarne objave na njen račun.

 

 

 

 

 

 

Bitno je naglasiti da je jedan od glavnih problema, primećuju tviteraši, taj što ovakav stav potiče od osobe koja je decenijama prisutna na javnoj sceni i čija bi reč na televiziji trebalo da ima težinu. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike