Tea Tairović o ružnim komentarima, skandalima koje joj pripisuju, a onda i svojoj intimi: Odustala sam od simpatije, nije me primetio!

20.03.2023

17:55

0

Pevačica se osvrnula i na svoj posao, pa ispričala koliko je uspeh koji je postigla čini srećnom

Tea Tairović o ružnim komentarima, skandalima koje joj pripisuju, a onda i svojoj intimi: Odustala sam od simpatije, nije me primetio!
Tea Tairović - Copyright ATAImages/M. M.

Tea Tairović otvorila je dušu na razne teme tokom jedne emisije, pa ispričala kako se nosi s oprečnim komentarima na njen račun, skandalima koji joj se pripisuju, ali je govorila i o svojoj intimi.

Uspeh koji je na estradi postigla, s druge strane, čini je jako ponosnom, ali svakako ima stvari koje s vremena na vreme umeju da joj pokvare sreću.

- Moja karijera je ludilo koje ne prestaje od 2021. godine. Često mislim da se sve ovo dešava nekom drugom. Imala sam i malo spoticanja, ali sve to ide u rok službe. Koliko je bilo žuči, toliko je bilo i meda, ali sve je to ono što sam želela - počela je Tea za „Milizam", pa nastavila o tome kako je u stvari uopšte ne pogađaju šuškanja da se njeni nastupi više gledaju, nego slušaju.

- Ne smeta mi kada neko kaže da se moj nastup gleda, jer ljudi kažu da su tokom mog nastupa pogledom prikovani za mene. Pevačica ne mora da bude lepa, ali mislim da je ključna energija. Ima prelepih žena sa savršenim crtama lica i proporcijama, ali im nešto fali. Mislim da znam kako da iskažem svoju energiju, koja definitivno zrači - smatra ona, koja zatim priznaje da su je pojedini napisi i naslovi prilično mučili dok nije naučila kako da ih prevaziđe.

„Što se više pravdaš, to si sumnjiviji!"

- Nisam u potpunosti oguglala na priče o sebi, jer znam da nisam onakva kako me predstavljaju drugi. Naučila sam da što se više pravdaš, to sumnjivije deluješ. Samo delima pokazujem ko sam i šta sam. Ne želim da se objašnjavam sa ljudima. To je prosto moja odluka. Pored toga ne mislim da je svaka reklama dobra reklama, ja sam protiv toga, ali kažu da skandali dižu popularnost - kazala je, pa dodala:

- To što sam javna ličnost ne znači da imam obavezu da pričam o svom privatnom životu. Svaki skandal koji mi se prišije me rani i emotivno otupim. Osećam samo bes i nepravdu, ali da sam tužna, nisam. Sigurno da mi neko tendenciozno smešta afere, ali nemam vremena da se bavim time i istražujem ko je to.

Tea Tairović, ATA Images/Antonio Ahel
 

Nedavno, Tea je ispričala javno kako ima simpatiju, ali kako sada kaže - od njega je odustala.

- Odustala sam od simpatije. Nije me primetio. Nikada ne bih lajkovala na Instagramu fotografiju muškarcu koji mi se sviđa. Želela sam da mu univerzum kaže da treba da mi se javi, on je kriv i odustala sam od njega - nasmejala se, pa se osvrnula na hit „Plakala bih i bez suza" koji joj je mnogo doneo.

Povodom obrade, inače, nije se čula sa Suzanom Jovanović koja numeru inače izvodi.  

Kompozitor je dao zeleno svetlo

- Nisam se čula sa Suzanom, mislim da nema razloga da se ljuti na mene, pošto pesma „Plakala bih i bez suza“ zvuči sveže i drugačije. Kompozitor Pera Stokanović mi je dao dozvolu i on je zadovoljan kako pesma zvuči. Setila sam se pesme koja je nastala 1996. godine, baš kada sam se ja rodila. Suzana mi se nije javila, ali mislim da nema moj broj - zaključila je pevačica u pomenutoj emisiji.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike