Tea Tairović će za četiri meseca s nastupa kući doneti pola miliona evra: Podigla cenu, pa pliva u parama!

28.02.2023

17:29

2

U proseku, ona za svirku uzme trinaest, a „preko" i petaest hiljada

Tea Tairović će za četiri meseca s nastupa kući doneti pola miliona evra: Podigla cenu, pa pliva u parama!
Tea Tairović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Tea Tairović provela je izvesno vreme boreći se za svoje mesto na estradi i trenutno - važi za jednu od najtraženijih pevačica. Prema pisanju pojedinih medija, cena joj je i te kako „skočila", pa će tako u narednom periodu zgrnuti ogroman novac baveći se onime što najviše voli.

U proseku, Tairovićeva za nastup uzme 13.000 evra, a kako prema rečima izvora od 21. januara do 27. maja ima 43 zakazana šoua, danas-sutra doneće kući 559.000 evra.

- Kad je prošle godine objavila nove pesme, Tei je više nego duplo skočio honorar. Gde god da se pojavi, puni klubove i pravi vrhunsku atmosferu. Zbog toga gazde žale da je dobro plate, jer znaju da su njeni nastupi posećeni - rekao je insajder za jedne domaće medije, pa zatim nastavio o tome kako joj honorar, međutim, nije svuda isti.

- Na primer, kada peva „preko", može da uzme i 15.000 evra - napominje on, pa nabraja kako Teu traže u Bosni, Hrvatskoj, Sloveniji, te Bugarskoj, Austriji, Švajcarskoj, Nemačkoj...  

Honorar i bakšiš, „ruku pod ruku"

- Tea radi s velikim žarom i peva čak i duže nego što dogovori s gazdom. Pored honorara, uzima i odličan bakšiš. Dok peva i đuska fanovi je čašćavaju ogromnim novcem. Ne zovu je džabe kraljicom bakšiša - kaže on i zaključuje da Tea sve što zaradi, kasnije uloži u svoju karijeru.

Tea Tairović, 24sedam/M. M.
 

Svojevremeno, inače, ona je kazala kako joj zarada nije na prvom mestu.

- Menadžer me često kritikuje i hoće da poludi kad mu kažem da mi pare nisu bitne. Ovaj posao radim iz ljubavi, ali i zbog slave. Mene pali uspeh, novac ne brojim - kazala je bila pevačica, prenose mediji.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike