Isplivao snimak: Tea Tairović danas važi za s*ks bombu, a pre plastičnih operacija je bila druga osoba!

13.03.2023

20:00

2

Razlika je drastična

Isplivao snimak: Tea Tairović danas važi za s*ks bombu, a pre plastičnih operacija je bila druga osoba!
Tea Tairović - Copyright ATA Images/Antonio Ahel

Pevačica Tea Tairović otpočela je svoju karijeru u ovih dana uzdrmanim "Zvezdama Granda", a danas važi za jednu od angažovanijih i popularnijih svoje generacije. U prilog tome govori i činjenica da je za jun ove godine najavila svoj prvi solistički koncert u Beogradu, i to na stadionu Tašmajdan.

Tairovićeva je, takođe, zahvaljujući stalnim angažmanima na privatnim slavljima prozvana i kraljicom bakšiša, a njeni videozapisi i fotografije svakodnevno su viralni, što zbog provokativnih haljina u kojima igra trbušni ples, što zbog para koje obožavaoci neretko bacaju po njoj.

Iako do sada nije bila tema pisanja medija da li je, i šta Tairovićeva radila na sebi od estetskih korekcija, na jednom TikTok profilu koji se bavi pevačicinom karijerom, osvanuo je snimak sa njenih početaka, koji umnogome govori u prilog tome da se ona znatno promenila, te da bi je danas malo ko na prvu i prepoznao.

 

Podsetimo, mlada Novosađanka nedavno se našla na naslovnim stranama, kada je kao bomba odjeknula vest da je uhapšena tokom nastupa u Švedskoj, a kao dokaz navodnog privođenja, isplivale su fotografije, na kojima je pevačica s rukama na leđima, što je izazvalo tvrdnje da je vezana lisicama. Ona se kasnije dotakla tih optužbi, te je objasnila o čemu je zapravo reč:

- Izuzetno sam ispravna osoba, a ako nešto nisam-nisam kriminalac. Ne znam zašto se to meni dešava. Mene je u svemu tome više povredilo, što je neko, umesto da uživa u nastupu mojih kolega, mene špijunirao iza vrata i gledao da li ja stojim ovako, ili onako. To je neko ko ima vremena na pretek.

ATAImages/Antonio Ahel
Tea Tairović

Tea je tom prilikom prokomentarisala i da li iza toga, kojim slučajem, stoje ljubomorne kolege, koje je ona u ranijim obraćanjima medijima često spominjala.

- Ja sam zakonski čista. To je neko namestio kako bi napravio lošu medijsku sliku o meni, ali mi ne može ništa. Ne interesuje me ova smešna priča. To jednostavno nema veže sa životom.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike