Pucam po šavovima! Tea Tairović priznaje: Nemam sreće u ljubavi, ali imam u novcu

16.03.2023

17:26

0

Pevačica kaže da na ovaj način pravi balans

Pucam po šavovima! Tea Tairović priznaje: Nemam sreće u ljubavi, ali imam u novcu
Tea Tairović - Copyright M.M./ATAImages

Pevačica Tea Tairović jedna je od najangažovanijih pevačica mlađe generacije, koja je vrlo brzo stekla titulu kraljice bakšiša. Kako kaže, ljubavi ni na vidiku, ali zato novca ima, te tako pravi i balans.

M.M./ATAImages
Tea Tairović

- Nemam sreće u ljubavi, ali imam sreće u novcu. Mogu za sebe da kažem da sam srećna osoba, iako me ljubav neće. Baš nemam sreće u ljubavi, ali mora nešto da ne štima. Ne priželjkujem za sada da se udam i obučem belu venčanicu, a ne daj bože ni da se zaljubim. To bi me ubilo i dokrajčilo. Zatvorili bi me zauvek. Kakvo crno zaljubljivanje, želim samo da uživam u svom životu. Rad je zapravo moje najveće zadovoljstvo i satisfakcija - ističe Tea, ističući da joj je majka Božica velika podrška u poslu: 

- Mama me smiruje kada god počnem da paničim. Govori mi da uvek treba kroz život ići polako. Oko svega se stresiram kada je posao u pitanju, jer ovo je moj život i sve dajem od sebe zarad pevačke karijere. Velika je odgvornost i samim tim mi nije nimalo prijatno. Pucam po svim šavovima - priča Tairovićeva. 

M.M./ATAImages
Tea Tairović

Pevačica ističe da nije uvek lako biti nasmejan, a istovremeno i atraktivan jer joj se često događa da joj je garderoba koju nosi neudobna.

- Garderoba vas bocka, steže sa svih strana. Uvlačite stomak konstantno. Jedva dišete, ali se isplati to sve kada vidite na kameri da izgledate lepo. Ne mislim da postoji najlepša žena, svako ima svoje viđenje lepote. Sebe volim ovakvu kakva jesam i drago mi je kad me svi hvale.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike