Tea Tairović zakazala koncert na Tašmajdanu, pa prokomentarisala nedavno hapšenje: Ne mogu mi ništa!

09.02.2023

18:50

0

Pevačica se, ovom prilikom, dotakla brojnih estradnih tema

Tea Tairović zakazala koncert na Tašmajdanu, pa prokomentarisala nedavno hapšenje: Ne mogu mi ništa!
Tea Tairović - Copyright 24sedam/Mladen Mijatović

Folkerka Tea Tairović jedna je od najtraženijih pevačica mlađe generacije, te je izuzetno zastupljena u medijima, kako zbog slušanih pesama, tako i zbog skandala koji je neprestano prate.

Ona je sada u jednom luksuznom prestoničkom hotelu organizovala druženje sa medijima, među kojima je bila i ekipa 24sedam, a na kom je ekskluzivno otkrila da će 17. juna na stadionu "Tašmajdan" po prvi put održati solistički koncert u Beogradu.

- Uskoro me očekuje još jedan album i održaću veliki solistički koncert na Tašmajdanu 17. juna. Ponosna sam na sebe, kada ovako slušam sa strane, kao da se radi o nekoj drugoj osobi, ali je publika dala svoj sud. Moj tim i ja dugo razmišljamo da moju karijeru podignemo na viši nivo i došli smo na ideju da je "Taš" u skladu sa mojim karakterom - rekla je Tairovićeva okupljenim novinarima.

Mlada Novosađanka nedavno se našla na naslovnim stranama, kada je kao bomba odjeknula vest da je uhapšena tokom nastupa u Švedskoj, a kao dokaz navodnog privođenja, isplivale su fotografije, na kojima je pevačica s rukama na leđima, što je izazvalo tvrdnje da je vezana lisicama. Ona se sada dotakla i tih optužbi, te objasnila o čemu je zapravo reč:

- Izuzetno sam ispravna osoba, a ako nešto nisam-nisam kriminalac. Ne znam zašto se to meni dešava. Mene je u svemu tome više povredilo, što je neko, umesto da uživa u nastupu mojih kolega, mene špijunirao iza vrata i gledao da li ja stojim ovako, ili onako. To je neko ko ima vremena na pretek.

Pevačica je ovom prilikom prokomentarisala i da li iza toga, kojim slučajem, stoje ljubomorne kolege, koje je ona u ranijim obraćanjima medijima često spominjala.

- Ja sam zakonski čista. To je neko namestio kako bi napravio lošu medijsku sliku o meni, ali mi ne može ništa. Ne interesuje me ova smešna priča. To jednostavno nema veže sa životom.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike