Georgina Rodrigez jednom rečenicom izazvala gnev svetske javnosti: Ne mogu da kažu da bogate žene ne rade!

19.03.2023

23:40

0

Mnogi tvrde da sve što ima duguje Ronaldu

Georgina Rodrigez jednom rečenicom izazvala gnev svetske javnosti: Ne mogu da kažu da bogate žene ne rade!
Georgina Rodrigez - Copyright Profimedia

Influenserka i manekenka Georgina Rodrigez na svom Instagramu je objavila priču koja nikoga nije ostavila ravnodušnim, te izazvala lavinu reakcija, što nije nikakvo čudo kada je izabranica fudbalera Kristijana Ronalda u pitanju.

Interesovanje medija za Ronaldovu lepoticu nije prestalo ni uprkos činjenici da je odlučila da živi u Saudijskoj Arabiji, gde je Portugalac dobio novi fudbalski angažman.

To je bila radikalna promena za nju i njenu porodicu, ali Georgina se malo-pomalo prilagođava novim životnim okolnostima, što se može zaključiti i po njenim objavama na društvenim mrežama.

U jednoj od poslednjih objava, Georgina šalje jasnu poruku svima koji daju sebi za pravo da je kritikuju. Pokazala je projekte kojima je posvećena i navela da je ambasadorka nekoliko brendova odeće i nakita.

U svojoj najnovijoj objavi postavila je fotografiju na kojoj šeta sa torbom i kafom u ruci, što je zapravo njen “radni dan”.

- Još jedan divan dan na poslu, da kasnije ne mogu da kažu da bogate žene ne rade - napisala je Georgina.

Njena objava izazvala je lavinu oprečnih komentara, a mnogi korisnici tvrde da ona sve što ima duguje Ronaldu. Ovakve glasine se nisu dopale manekenki, pa je želela da pošalje drugačiju poruku, koja je izazvala mnoštvo kontroverzi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike