Tako to rade žene milionera: Ronaldova Georgina sa torbom od 100.000 evra! (FOTO)

25.01.2023

14:42

0

Lepša polovina slavnog golgetera se skupocenim komadom pohvalila na društvenim mrežama

Tako to rade žene milionera: Ronaldova Georgina sa torbom od 100.000 evra! (FOTO)
Georgina Rodrigez - Copyright Profimedia

Otkako se s dečkom, proslavljenim fudbalerom Kristijanom Ronaldom preselila u Saudijsku Arabiju, Georgina Rodrigez neretko privlači pažnju izgledom i modnim kombinacijama, a mnogi smatraju da njen način odevanja nije u skladu sa zakonima države u kojoj živi. No nju to, čini se, ne dira

Pre nekoliko dana Georgina se na utakmici  "Al Nassra", za koji igra Kristijano, pojavila u ležernom izdanju. Na sebi je imala farmerke, dres i štikle. Ipak, najviše pažnje privukla je njena tašna luksuznog modnog brenda Hermes, koja košta gotovo 100.000 evra

Instagram printscreen/georginagio
Luksuzna "Hermes" tašna Georgine Rodrigez

Ronaldova izabranica skupocenom kombinacijom pohvalila se na društvenim mrežama, zbog čega je, ponovo, bila na meti kritika. 

- Prestani ljudima da pokazuješ torbice i nakit. Nauči engleski; Te tašne su preskupe, a ti ih imaš najmanje deset - pisali su joj sledbenici na Instagramu. 

 

 

Inače, Georgina je nedavno bila gošća na dodeli nagrada u Saudijskoj Arabiji, a korisnicima interneta postala je predmet ismevanja nakon što su čuli kako priča engleski jezik.

Rodrigez je kratko intervjuosala voditeljka na bini, a ona je u tih minut i po bila naročito zbunjena i očito je bilo da ju je uhvatila velika trema. Morala je da na pitanja odgovara na engleskom jeziku, a čini se da se tu baš i nije snašla pa je njen govor ubrzo postao predmet sprdnje na društvenim mrežama.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike