Ronaldo i Georgina čekaju na svoju vilu, do tada uživaju u luksuzu: Pogledajte gde je smeštena porodica fudbalera! (VIDEO)

01.02.2023

13:00

0

Mermer je dominantan, a oduševiće vas i pogled iz kupatila

Ronaldo i Georgina čekaju na svoju vilu, do tada uživaju u luksuzu: Pogledajte gde je smeštena porodica fudbalera! (VIDEO)
Kristijano Ronaldo i Georgina - Copyright Profimedia

Krajem prošle godine, Kristijano Ronaldo je za neverovatnu sumu rešio da promeni klub i pojača ekipu Al Nasr iz Saudijske Arabije. Poznato je da najpoznatiji svetski fudbaleri uživaju u luksuzu na svakom koraku, pa je tako nešto dočekalo i Ronalda i njegovu porodicu.

Kristijano i njegova izabranica, Georgina, sa decom, trenutno borave u hotelu "Four Seasons", dok njihova specijalna vila ne bude spremna za useljenje.

Oni su u luksuznom hotelu iznajmili 17 soba i to između 48. i 50. sprata, a samo jedna noć provedena tu košta 3150!

 

Hotel se nalazi u Rijadu, a Ronaldo i porodica su smešteni u apartmanu Kingdom Suite, koji iznosi oko 350 kvadrata, prenosi Daily Mail.

Da je reč samo o najvećem luksuzu svedoče i snimci.

Apartman se sastoji od kupatila, koji krasi beli mermer, sa dva umivaonika i hidromasažnom kadom, a pogled iz ove prostorije "puca" na grad.

Kako su Britanci procenili, Ronaldo će iskeširati više od 280.000 evra za jednomesečni boravak u hotelu, ali, nije to ni delić bogatstva koje će zaraditi u Saudijskoj Arabiji.


Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike