Georgina progovorila o teškim trenucima u životu: Kroz suze otkrila kako je Ronaldo tešio nakon smrti bebe! (VIDEO)

18.03.2023

09:06

0

Autor: A. S.

Skoro godinu dana kasnije skupila je snage da priča o bolnoj temi

Georgina progovorila o teškim trenucima u životu: Kroz suze otkrila kako je Ronaldo tešio nakon smrti bebe! (VIDEO)
Georgina Rodrigez - Copyright Profimedia

Kristijano Ronaldo i njegova vereniza, Georgina Rodrigez, prošle godine su doživeli veliku porodičnu tragediju. Prelepa Georgina je imala problema sa blizanačkom trudnoćom, a na svet je donela samo devojčicu Belu.

Tada se fudbaler oglasio na društvenim mrežama, dok je Georgina ćutala sve do sada, a tek u dokumentarcu za Netflix je progovorila o bolnoj temi.

- Sa najdubljom tugom moramo da objavimo da je naš dečak preminuo. Ovo je najveći bol koji roditelj može da oseća. Samo rođenje naše devojčice nam daje snagu da živimo u trenutku sa nekom nadom i srećom. Hteli bismo da zahvalimo doktorima i sestrama na pažnji i nezi, kao i na podršci. Svi smo pogođeni ovim gubitkom i molimo za privatnost u ovom veoma teškom trenutku. Naš dečak ostaje naš anđeo. Uvek ćemo te voleti - napisao je tada slavni Portugalac.

Georgina je tek nedavno smogla snage da progovori, i tom prilikom je otkrila šta joj je Ronaldo rekao u najtežim momentima.

- Prati me više od 40 miliona ljudi, ali niko zaista ne zna kako se ja osećam. Ove godine doživela sam najbolji i najgori trenutak istovremeno. Život je težak, a ja imam razloge da nastavim dalje i da budem snažna. Prioritet su mi porodica i moja deca. Tako sam srećna i tako zahvalna. Život je težak, život ide dalje. Imam razloga da nastavim dalje i budem snažna - rekla je Georgina Rodrigez kroz suze, pa dodala:

- Đo, nastavi sa svojim životom, to će ti pomoći - bile su reči koje je Kristijano uputio svojoj verenici.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike