Georgina Rodrigez otkrila koja je najveća mana Kristijana Ronalda, a nije njegov ego!

11.03.2023

08:00

0

Ona je govorila za italijanske medije

Georgina Rodrigez otkrila koja je najveća mana Kristijana Ronalda, a nije njegov ego!
Kristijano Ronaldo i Georgina - Copyright Profimedia

Georgina Rodrigez u ljubavi je sa fudbalerom Kristijanom Ronaldom već godinama i roditelji su dvoje biološke dece, ćerkica Alanje Martine i Bele, pored Kristijanovih troje, Kristijana Juniora, Matea Ronalda i Eve Marie, koje je dobio zahvaljujući surogat majci. 

 

 

Intrigantni par konstantno je na udaru medija, s obzirom da Kristijano važi za jednog od, ako ne i najslavnijeg sportistu na planeti. On je trenutno angažovan u klubu "Al Nasr" u Saudijskoj Arabiji, gde iskušava čari Bliskog istoka.

Fudbalerova izabranica je sada progovorila o životu sa slavnim sportistom, te je istakla da je on brižan otac, te posvećen suprug, kome je porodica i pored zavidne karijere na prvom mestu. 

Profimedia
Gergina Rodrigez

No, ona je u intervjuu istakla da Portugalac nije tako savršen, te da čak i on ima manu. Iako su mnogi očekivali da je to Ronaldov ego, po kome je u sportskim krugovima naširoko poznat, lepa Argentinka je navela da on ne zna da kuva, te da popularni CR7 ima svog ličnog kuvara, koji je zadužen za pripremanje obroka, koji mu pomažu da ostane u formi. 

Podsetimo, otkako se sa Kristijanom Ronaldom preselila u Saudijsku Arabiju, Georgina Rodrigez neretko privlači pažnju izgledom i modnim kombinacijama, a mnogi smatraju da njen način odevanja nije u skladu sa zakonima države u kojoj živi. No nju to, čini se, ne dira. 

Instagram printscreen/georginagio
Luksuzna "Hermes" tašna Georgine Rodrigez

Pre nekoliko nedelja, Georgina se na utakmici  "Al Nasra", za koji igra Kristijano, pojavila u ležernom izdanju. Na sebi je imala farmerke, dres i štikle. Ipak, najviše pažnje privukla je njena tašna luksuznog modnog brenda Hermes, koja košta gotovo 100.000 evra. 

Ronaldova izabranica skupocenom kombinacijom pohvalila se na društvenim mrežama, zbog čega je, ponovo, bila na meti kritika. 

- Prestani ljudima da pokazuješ torbice i nakit. Nauči engleski; Te tašne su preskupe, a ti ih imaš najmanje deset - pisali su joj sledbenici na Instagramu. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike