Uraganke dobile jedan poen na "Pesmi za Evroviziju", pa udarile na Luka Bleka: Javno mu se podsmevale! (VIDEO)

18.03.2023

20:39

0

Jednu stvar mu posebno zameraju

Uraganke dobile jedan poen na "Pesmi za Evroviziju", pa udarile na Luka Bleka: Javno mu se podsmevale! (VIDEO)
Hurricane - Copyright ATA Images/Antonio Ahel

Nedavno je održana "Pesma za Evroviziju", a strasti se ne smiruju ni dve nedelje nakon što je Srbija izabrala svog predstavnika na predstojećoj Evroviziji, Luk Bleka.

Nove članice grupe "Hurricane" su takođe bile u trci za predstavnika Srbije na prestižnom muzičkom takmičenju, međutim, osvojile su samo jedan poen nakon sabiranja glasova publike i stručnog žirija. 

Sara, Miona i Jovana su sada gostujući u jednoj emisiji iskoristile priliku da potkače pobednika ovogodišnje "Pesme za Evroviziju", Luk Bleka, šaleći se na račun teksta njegove pesme, koji navodno nisu razumele, pa im je trebao prevodilac, dok su za koreografiju ipak imale reči hvale.

ATA Images/Antonio Ahel
Luke Black

Naime, nove Uraganke su se prvo smejale na pomen izabranog predstavnika Srbije na Evroviziji, nakon čega su pohvalile njegove plesače.

- Ja njega ništa nisam razumela, kad sam došla kući uključila sam translejt - rekla je jedna od njih dok su se ostale pevačice smejale, pa dodale:

- Prvi dan kada je objavljena pesma nije bio prevod, a očigledno su ga stavili kasnije jer je bilo potrebno. Sve što sam razumela da peva bilo je "grrrmi" i "samo mi se spava", ali koreografija je dobra, igrači su ubili - završile su one gostujući na Red televiziji.

Podsetimo, članice grupe "Hurricane" nisu opravdale ime grupe koju su proslavile Ivana Bum Nikolić, Ksenija Knežević i Sanja Vučić, koje su svoju zemlju predstavljale u Roterdamu sa pesmom "Loco Loco" i pobrale simpatije milionskog auditorijuma.

Profimedia
Hurricane

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike