Sara Jo bez dlake na jeziku o pobedničkom nastupu Luka Bleka na PZE23: Odavno ga pratim, ništa se nije promenio!

17.03.2023

08:40

0

Pevačica objašnjava kako posle Madone ništa, u stvari, nije toliko čudno i da „im je ona svima utrla put"

Sara Jo bez dlake na jeziku o pobedničkom nastupu Luka Bleka na PZE23: Odavno ga pratim, ništa se nije promenio!
Sara Jovanović - Copyright ATAImages/Milan Maričić

Sara Jovanović pojavila se prethodne večeri na jednom prestoničkom događaju, pa se između ostalog dotakla i pobedničkog nastupa Luka Bleka na ovogodišnjoj „Pesmi za Evroviziju". U jeku navoda o tome kako je njegova izvedba bila i satanistička, pevačica ističe kako ne misli tako.

Za nju, kolega je inovativan i veruje da će u Liverpulu na „Evrosongu" dati sve od sebe i predstaviti Srbiju na pravi način.

Luk Blek, ATA Images/Antonio Ahel
 

 - Verujem da će Luk Blek dati sve od sebe. Pratim njegov rad još odavno, neki naši počeci, muzički, su se dogodili istih godina. Bila sam na njegovim prvim promocijama, cenim što je svoj i što „fura" neki svoj fazon. Ispočetka je tako. To nije menjao. Ove godine sam imala nekoliko favorita, Džipsija, recimo, njegovu energiju i nastup - rekla je ona za domaće medije, pa se dotakla oprečnih komentara koji kolaju o Bleku.

Madona nam je utrla put!

- Nastup pobednički je, kažete, bio satanistički po mnogima? Ne... Znate kako, posle Madone ništa više ne može da bude toliko ekstravagantno, čudno, smatram da je zaista teško pomerati granice u tom smislu. Mislim da je Madona prva otvorila put svima nama. Luk Blek je inovativan - tvrdi Sara, koja će krajem oktobra ove godine proslaviti 30. rođendan i tome se posebno raduje.

Sara Jovanović, ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Za 30. rođendan koji mi je u oktobru bih volela jednu dobru žurku. Dosad su sve bile večere za rođendan, ali sada želim dobar „parti", da se svi provedemo odlično - zaključila je u razgovoru ona.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike