Zejnu ljutnja ne prolazi posle "Pesme za Evroviziju": Za Srbiju je šteta što je ne predstavljamo Princ od Vranje ili ja!

12.03.2023

11:33

0

Smatra da je jedno od njih dvoje trebalo da pobedi, jer im je publika dala glasove i samim tim pokazala da želi njih

Zejnu ljutnja ne prolazi posle "Pesme za Evroviziju": Za Srbiju je šteta što je ne predstavljamo Princ od Vranje ili ja!
Zejna Murkić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Zejna Murkić je sa pesmom "Rumba" bila jedan od favorita za pobedu na "Pesmi za Evroviziju '23". Međutim, to joj se nije ostvarilo, a Srbiju će na "Evrosongu" predstavljati Luk Blek sa numerom "Samo mi se spava".

No, to što nije pobedila ne znači da Zejna nije postigla uspeh - njena pesma je hit, prevešće je na engleski i španski, te pevati sa "Džipsi Kingsima".

Antonio Ahel/ATAImages
Zejna Murkić

Ipak, razočarana je plasmanom na nedavno održanom festivalu.

- Mislim da smo zaslužili možda i da pobedimo, ali eto, stvar ukusa i stvar žirija. Sve ima svoj put ali da smo bili jedan od ozbiljnih kandidata za pobedu, to jesmo i jako sam ponosna na celu moju ekipu i na moju pesmu – kaže Zejna i dodaje da smatra da je napravljena velika greška:

- Prema glasovima publike, Princ od Vranje je trebalo da pobedi, ali su i njemu kao i meni falili glasovi žirija. Ipak, oboje smo završili sa velikim radom i hitovima, ali nismo imali priliku da predstavljamo Srbiju, što je velika šteta za Srbiju – tvrdi pevačica.

24sedam/Milan Dimitrijević
Zejna Murkić

Zejna je otkrila i šta misli o pobedničkoj numeri koju izvodi Luk Blek.

- Mojoj ćerki se sviđa, njenim drugarima se sviđa, tako da mislim da sa dobrim nastupom može dobro da prođe. To što neko kaže da možda fali reči ili da to nije pesma, ne slažem se. Pesma je to svakako, jer ona ima svoj aranžman i energiju tako da to može da bude pesma sa manje reči, ali da to Evropa super skapira i da se on dobro kotira. Želim mu svu sreću – poručila je Zejna, piše "Grand Online".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike