Mitar Mirić oduševljen novim predstavnikom Srbije na „Evrosongu"! Razmenili brojeve telefona: Pevač isplanirao druženje s Lukom u Londonu!

18.03.2023

17:20

0

On ističe i kako će navijati za njega kada bude otišao na „Evroviziju"

Mitar Mirić oduševljen novim predstavnikom Srbije na „Evrosongu"! Razmenili brojeve telefona: Pevač isplanirao druženje s Lukom u Londonu!
Mitar Mirić - Copyright ATAImages/G. G.

Luka Ivanović, poznatiji kao Luk Blek, uveliko se sprema za „Evrosong" koji će se odviti u Liverpulu u maju. Iako s estrade nema baš potpunu podršku, zna da će za njega navijati Mitar Mirić kog je bio u prilici i da upozna u studiju „Pulsa Srbije". Pevač mu je poželeo srećan put, oduševljen činjenicom da će baš on predstavljati našu zemlju na prestižnom muzičkom takmičenju.

Tim povodom, otpevao mu je pesmu „Ne može nam niko ništa", a onda je i „pao" dogovor za druženje pošto se „evrovizijska prašina slegne", a Mirić bude trebalo da nastupa u Londonu.

Luk Blek, ATA Images/Antonio Ahel
 

- Bilo je u trenutku smešno kad sam video da dolazi Mitar Mirić, ali biće na društvenim mrežama hit ovo naše gostovanje. Meni je bilo super s njim. On je legenda - kazao je Luk, dok je Mitar naglasio da nikako ne razume kolege koje njega kritikuju, kao novog predstavnika.

Zatim, otkrio je kako je isplanirao dan samo za njih.

- Obožavam mladost. Mislim da je on pravi predstavnik Srbije i super dečko. Dao mi je cedulju sa svojim brojem telefona. Obavezno ću ga pozvati kad odem u junu u London da popijemo kafu i nešto pojedemo. Navijam za njega - istakao je pevač u okviru ovog pojavljivanja.

Mitar Mirić, ATAImages/Antonio Ahel
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike