Sloboda Mićalović se opustila u ludom provodu i zapevala hit Lepe Brene: Kolege je grlile, Milena Radulović sve objavila! (VIDEO)

15.03.2023

10:09

0

Osim glumice, mikrofona se latio i njen kolega Andrija Milošević

Sloboda Mićalović se opustila u ludom provodu i zapevala hit Lepe Brene: Kolege je grlile, Milena Radulović sve objavila! (VIDEO)
Sloboda Mićalović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Glumica Sloboda Mićalović svojim telentom i izgledom istakla se u brojnim filmskim i serijskim ostvarenjima, a malo ko je pored glume zapazio i njen dar za pevanje.

Sloboda je svoje glasovne sposobnosti pokazala još u filmu "Zona Zamfirova", kada je otpevala pesmu "Stanika", čime je pobrala simpatije širokom auditorijuma.

Sada je osvanuo glumičin snimak sa jedne privatne proslave, na kojoj se latila mikrofona i u društvu brojnih kolega sa scene, pustila glas i zapevala vanvremenski hit Lepe Brene - "Evo, zima će".

Glumica je atmosferu dovela do usijanja i oduševila prisutne, a naročito mladu glumicu Milenu Radulović koja je sve usnimila i detalje sa proslave podelila na svom Instagramu, što je izazvalo lavinu komentara javnosti koja nema čestu priliku da Slobodu vidi u ovakvom stanju.

Pored Milene i Slobode, proslavi je prisustvovao i glumački par, Andrija Milošević i Aleksandra Tomić Đeđa koji su pre godinu dana postali roditelji. Andrija i Đeđa su bili više nego veseli, a nju je u jednom trenutku pogodila pesma, te je zagrlila Slobodu, dok je Andrija zapevao Luisov hit "Slike u oku".

Kako je Sloboda Mićalović zapevala Brenin hit i ganula prisutne na proslavi, možete pogledati u videu u nastavku teksta.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike