Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković u ležernom izdanju uhvaćeni u bioskopu: Društvo im pravio jedan kolega! (FOTO)

18.01.2023

10:44

0

Trude se da svaki zajednički slobodan trenutak provedu kvalitetno

Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković u ležernom izdanju uhvaćeni u bioskopu: Društvo im pravio jedan kolega! (FOTO)
Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković - Copyright ATA Images/Antonio Ahel

Jedan od najlepših glumačkih parova, Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković, važe za jedna od najskladnijih parova na javnoj sceni, a svoj privatni život ljubomorno čuvaju samo za sebe, te retko u javnosti govore van projekta na kojima rade.

Spojila ih je ljubav prema istoj profesiji, a upoznali su se na snimanju kultnog filma "Zona Zamfirova". Na snimanju drugog filma „Pljačka Trećeg rajha“, poznanstvo je preraslo u prijateljstvo, a nedugo zatim oboje su ostavili svoje partnere i u leto 2004. godine započeli svoju ljubavnu priču koju su krunisali brakom

U skladnoj zajednici su od 2008. godine, a osim što vredno rade na filmskim i serijskim projektima, Sloboda i Vojin ne preopuštaju priliku da kvalitetno provode zajedničko vreme.

ATA Images/Antonio Ahel
Sloboda Mićalović, Vojin Ćetković i Nebojša Ilić

Bračni par je uhvaćen sinoć u bioskopu jednog prestoničkog tržnog centra. Društvo im je pravio kolega glumac, Nebojša Ilić, a svo troje su bili više nego spremni da uživaju u filmskom ostvarenju. Nosili su flašice sa vodom, dok je Sloboda uzela punu koficu kokica.

U ležernom večernjem izdanju, ušetali su u bioskopsku salu, a kako su izgledali detaljnije možete pogledati u galeriji ispod teksta.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike