Andrija Milošević zaplakao prisećajući se pokojnog oca: Na sahrani sam se držao, a ovo je bio trenutak kada sam se srušio!

10.02.2023

11:45

0

Peka je umnogome zaslužan za to u kakvog je čoveka ovaj glumac izrastao

Andrija Milošević zaplakao prisećajući se pokojnog oca: Na sahrani sam se držao, a ovo je bio trenutak kada sam se srušio!
Andrija Milošević - Copyright ATAImages/Milan Maričić

Iako je već mnogo godina prošlo otkako je ostao bez oca Peka, glumac Andrija Milošević i dan-danas tuguje za njim.

On je preminuo u rodnoj Crnoj Gori i za sobom ostavio i neutešnu suprugu Veru, te drugog sina Velibora. Govoreći o njemu u okviru emisije „Lavovske priče", Andrija je svom kolegi koji je vodi Nenadu Jezdiću kazao u kom trenutku se u potpunosti slomio, posle velike porodične tragedije.

„Na sahrani ni suzu nisam pustio..."

- Moj otac nije mnogo bio sa nama u kući, nismo mnogo komunicirali i pričali, iako je bio sjajan tip, domaćin, ali ono što pamtim od njega je to kada mi je rekao: „Ne smeš uzeti slamku sa tuđe livade". To je toliko bilo višeslojno i značajno za moj karakter... Kad je umro, na sahrani nisam plakao, bio sam vrlo staložen i miran. Prošlo je tri meseca, gledao sam neki film o čoveku koji umire od raka, tu je i njegova porodica i krenuo sam da ridam. Plakao sam dobrih 45 minuta, koliko je film posle trajao, a negde na pola shvatio sam da plačem zbog oca - otvorio je dušu Milošević.

Odlazak majke takođe je teško podneo.

Pored brata, nevenčana supruga i koleginica glumica Aleksandra Tomić, te sin Relja, njegov su centar sveta.

Aleksandra Tomić i Andrija Milošević, ATAImages/ M.M.
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike