Lepa Brena prošetala centrom Zagreba, a onda usledio šok: Devojka ronila suze - pevačica u čudu! (VIDEO)

10.03.2023

23:10

0

Brenina reakcija oduševila javnost

Lepa Brena prošetala centrom Zagreba, a onda usledio šok: Devojka ronila suze - pevačica u čudu! (VIDEO)
Lepa Brena - Copyright ATA Images/Antonio Ahel

Pevačica Lepa Brena boravila je nekoliko dana u Zagrebu, a slobodno vreme je iskoristila za šetnju i upoznavanje lepota hrvatske prestonice.

Brena je dane u Zagrebu iskoristila kako bi prisustvovala premijeri jedne predstave koja je naišla na dobar odziv tamošnje publike.

Sada je na TikToku osvanuo snimak Brenine šetnje centrom Zagreba, gde nije ni slutila šta je čeka iza ugla. U jednom trenutku, Lepoj Breni na ulici je prišla devojka koji je njen veliki fan, nakon čega je usledila urnebesna situacija.

Amir Hamzagic/ATAImages
Lepa Brena

Devojka je od uzbuđenja zaplakala, i bacila se Breni u zagrljaj, a pevačicina reakcija je oduševila javnost. Naime, Brena se prvo našla u čudu, a potom je prisno prigrlila obožavateljku koja je ronila suze.

- Nemoj da plačeš, dođi dušo moja - rekla joj je Brena.

Inače, devojčica je Brenu upoznala i ranije, na jednom od pevačicinih koncerata u Banjaluci, a u videu u nastavku teksta možete pogledati kako je protekao susret.

 

 

Podsetimo, Lepa Brena će u junu održati veliki koncert na Kalemegdanu, gde će beogradska publika moći da uživa u performansu Brene i Senide, koje će zajedničkim snagama spojiti savremenu pop i narodnu muziku.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike