Sloboda i Dragana Mićalović pozirale sa starijom sestrom Mirjanom: Monika Beluči oduševljena, evo šta im je napisala! (FOTO)

06.03.2023

15:36

1

Njihova starija sestra se ne bavi javnim poslom

Sloboda i Dragana Mićalović pozirale sa starijom sestrom Mirjanom: Monika Beluči oduševljena, evo šta im je napisala! (FOTO)
Sloboda Mićalović - Copyright Antonio Ahel/ATA images

Glumica Sloboda Mićalović pleni svojim izgledom gde god da se pojavi, a njen prirodni izgled uprkos godinama neretko je tema javnosti. Posebno interesantno je što ni jedna od najlepših žena sveta, Monika Beluči, nije ravnodušna na Slobodin izgled, te joj često komentariše fotografije na Instagramu.

Sloboda je nedavno bila na rođendanskoj proslavi sestre Dragane Mićalović, a među zvanicama našla se i njihova starija sestra, kao i Draganina dugogodišnja prijateljica Milica Pavlović.

Antonio Ahel, G.G./ATAImages
Dragana Mićalović i Milica Pavlović

Tri sestre plene lepotom

Sloboda i Dragana Mićalović su često viđena lica na domaćoj sceni, kao pozorišne i filmske glumice. Sestre Mićalović su svojim talentom i ulogama same po sebi postale brend.

Pored Dragane i Slobode, porodica Mićalović ima još jednu lepoticu, Mirjanu, ali ona se ne bavi javnim poslom, te nemamo priliku da je vidimo u javnosti.

Tri sestre su veoma bliske i to se da zaključiti na osnovu zajedničkih fotografija koje objavljuju na društvenim mrežama, ali i komentarima ispod njih, u kojima uvek "podsete" jedna druga da se "vole najviše na svetu" i uvek podržavaju jedna drugu.

Kod Dragane na rođendanu u prestoničkoj kafani je bilo veselo, a Sloboda je sada objavila fotografiju sa svoje dve sestre, što je izazvalo lavinu komentara. 

Instagram printscreen/sloboda_micalovic_boba
Mirjana, Sloboda i Dragana Mićalović

Ono što je iznenadilo javnost, jeste i jedan poseban komentar ispod fotografije, koji je ostavila planetarno poppularna Monika Beluči, ostavivši joj tri emotikona srca.

Sloboda je na fotografiju uzvratila istim emotikonima, pa je jasno da su glumice ipak ostale u dobrim odnosima nakon zajedničke saradnje na filmu.

Instagram printscreen/sloboda_micalovic_boba
Monika Beluči komentarisala sliku Slobodi Mićalović

Godinama se druže

Sloboda Mićalović i Monika Beluči upoznale su se pre nekoliko godina, tokom rada na filmu "Na mlečnom putu", Emira Kusturice, a slavna svetska glumica ne krije koliko je oduševljena koleginicom iz Srbije.

Antonio Ahel/ATAImages
Monika Beluči i Sloboda Mićalović

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike