Dragana Mićalović proslavila 32. rođendan u društvu Milice Pavlović i sestre Slobode: Zavirite na žurku u kafani! (FOTO)

04.03.2023

09:13

0

Glumica sa najbližima slavila do jutra

Dragana Mićalović proslavila 32. rođendan u društvu Milice Pavlović i sestre Slobode: Zavirite na žurku u kafani! (FOTO)
Dragana Mićalović i Milica Pavlović - Copyright Antonio Ahel, G.G./ATAImages

Glumica Dragana Mićalović juče je u jednoj prestoničkoj kafani upriličila proslavu povodom svog 32. rođendana, gde je okupila najuži krug porodice i prijatelja, pa uz dobro poznate zvuke harmonike slavila do jutra.

Osim porodice i najbližih prijatelja, na rođendanskoj proslavi pojavila se i pevačica Milica Pavlović, koja je inače Draganina koleginica sa fakulteta.

Atmosfera je dostigla vrhunac, a sve oči bile su uprte u slavljenicu koja je blistala i nije skidala osmeh s lica. Dragana je u jednom trenutku oduvala svećice, a potom zaigrala uz harmoniku i zapevala u duetu sa sestrom Slobodom Mićalović.

instagram printscreen/hipokampelefentokamela
Dragana Mićalović

Dragana je zračila dobrim raspoloženjem u zelenoj haljini, dok su se Sloboda i Milica ludo zabavljale uz narodne hitove. Detalje sa Draganine rođendanske proslave možete pogledati u galeriji u nastavku teksta.

Inače, Milica Pavlović i Dragana Mićalović se poštuju i druže od studentskih dana, a Dragana je svoju drugaricu podržala iz publike na prvom solističkom koncertu, koji je Milica održala u Nišu u hali Čair prošlog meseca, pred oko sedam hiljada posetilaca.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike