Polugola Tea Tairović zavodljivim plesom redovno pali masu: Duboki šlicevi i izrezi na leđima ističu sve njene bujne obline (FOTO/VIDEO)

26.01.2023

12:12

0

Videozapisi redovno bivaju viralni na društvenim mrežama

Polugola Tea Tairović zavodljivim plesom redovno pali masu: Duboki šlicevi i izrezi na leđima ističu sve njene bujne obline (FOTO/VIDEO)
Tea Tairović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Opšte je poznato da pevačica Tea Tairović svojim oskudnim stajlingom, a i samom pojavom nikog ne ostavlja ravnodušnim. Na muzičkoj sceni se pojavila pre nekoliko godina i od tada ne prestaje da izaziva pažnju bujnim oblinama i zategnutim telom.

Pored toga što Tairovićeva važi za jednu od najzgodnijih na estradi, njen zavodljivi ples na nastupima mnogima je slaba tačka.

 

 

Tea je svojevremo ponosno nosila haljine bez donjeg veša, a kreacije koje su isticale njene bujne grudi dovele su do toga da one u nekim trenucima ispadnu tokom nastupa.

 

 

Duboki šlicevi i izrezi na leđima redovno hipnotišu njenu publiku u klubovima, koja uvek pomno prati svaki pevačicin pokret, a snimci redovno bivaju viralni na društvenim mrežama.

Podsetimo, povučeni kontroverznim pevačicinim stajlingom, ali i energičnim nastupom Teu su medijske ekipe pitale da li se u nekom trenutku plaši da ne dođe do neprijatne situacije, kada bi joj se neki komad odeće otkopčao ili kada bi se videlo nešto više nego što bi trebalo. 

- Plašim se, volim udobnu garderobu, ali lepota boli i košta - kratko je rekla pevačica.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike