Tea Tairović se oglasila i otkrila detalje hapšenja u Švedskoj: Nisu mi stavili lisice, boli me kičma! (VIDEO)

05.02.2023

18:48

0

Pevačica ističe da nije radila ništa što inače ne radi na nastupima

Tea Tairović se oglasila i otkrila detalje hapšenja u Švedskoj: Nisu mi stavili lisice, boli me kičma! (VIDEO)
Tea Tairović - Copyright ATA Images/Antonio Ahel

Pevačica Tea Tairović sinoć je uhapšena tokom nastupa u jednom noćnom klubu u Švedskoj, gde je nastupala zajedno sa Stojanom Novaković Stojom i treperom Devitom.

Tein menadžer Bridžis objasnio je da je policija došla u redovnu kontrolu, ne samo zbog Tee, već i zbog njenih kolega koji su iste večeri nastupali u klubu. Tea je u policiji pokazala svoj ugovor, nakon čega je odmah puštena na slobodu.

Pevačica se sada iz Sofije gde večeras nastupa, oglasila na svom Instagramu i otkrila detalje nemilog događaja, pa demantovala navode medija da joj je policija stavila lisice.

- Radila sam sve što radim svakog vikenda, a to je pevala sam. Završila sam nastup i otišla na aerodrom. Sad sam u Sofiji. Što se tiče sporne fotografije na kojoj ja navodni imam lisice, samo da kažem da sam stajala sa rukama na leđima. To radim vrlo često, jer me boli kičma, a pored mene su stajali pripadnici obezbeđenja, što je isto normalno. Da sam imala lisice, ne bih mogla ni da pevam ni da vam se sad ovako obraćam - rekla je Tea u svom obraćanju na Instagramu.

Inače, Tea Tairović važi za jednu od najangažovanijih pevačica mlađe generacije sa područja Balkana, a mnogi je već sada nazivaju "kraljicom bakšiša" budući da svojim energičnim nastupom haos pravi i po privatnim veseljima, gde su ljudi široke ruke kada je ona u pitanju.

ATA Images/Antonio Ahel
Tea Tairović

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike