Milica Pavlović otkrila nepoznate detalje o članovima svoje porodice: Malo ko zna čime se bavi njena tetka!

13.03.2023

09:11

0

Ponosno ističe da potiče iz radničke porodice

Milica Pavlović otkrila nepoznate detalje o članovima svoje porodice: Malo ko zna čime se bavi njena tetka!
Milica Pavlović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pevačica Milica Pavlović godinama gradi uspešnu muzičku karijeru, a ne krije da je poslednjim albumom "Posesivna" ostvarila gotovo sve svoje snove.

Na estradi je poznata kao veliki radnik koji sve voli da drži pod kontrolom. Iako je došla do samih estradnih vrhova, Milica nikada nije zaboravila mesto odakle potiče i narod sa juga Srbije, što je i dokazala solističkim koncertom koji je u februaru održala u Nišu.

Pavlovićevu su odgajili baba i deda, koji su se posebno radovali njenom uspehu, a sada je gostujući u jednoj emisiji progovorila o članovima svoje porodice i otkrila nepoznate detalje o njihovim životima i profesijama.

ATAImages/ Antonio Ahel
Milica Pavlović

- Ja potičem iz jedne radničke porodice. Tata je mogao da spoji dve smene da radi sa pauzom za topli obrok. Moja tetka je lekar, voli da napomene da ima svoju kancelariju. Pored toga što je radnik, vrlo je školovana. Da ne govorim o baki i deki koji su se jednom rodili i postojali. Oni su u 5 ujutru ustajali da rade - ispričala je pevačica na početku.

Smatra da su joj radnički duh usadili pokojni baka i deka, koji su joj poslužili kao primer i odgajali je u radničkoj, domaćinskoj kući.

- Moj deda je radio u ciglani, baka je bila domaćica. Na početku sam verovatno nesvesno to posmatrala, a posle sam shvatila odakle i to kod mene potiče - rekla je Milica Pavlović u "Premijera - Vikend specijal".

ATAImages/Amir Hamzagić
Milica Pavlović

- Ja ulažem i u svoje prijatelje i u svoje ljubavi. Ne samo u karijeru. Tu sam i za svoje prijatelje i za svoju porodicu, a koliko sam tek tu za svoju publiku. Zbog njih se trudim da radim svakog dana na sebi i oko sebe - zaključila je Milica Pavlović.

Podsetimo, Milica Pavlović je najavila novi studijski album "Kučketina", koji će biti uvertira za njen veliki solistički koncert u Beogradskoj areni, gde je nedavno nastupila kao gost na koncertu Saše Matića. Neposredno pred izlazak na scenu otkrila nam je detalje prvog susreta sa Milicom Todorović nakon sukoba o kom se mnogo pričalo.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike