Kolege stigle na drugi koncert Saše Matića: Aco Pejović ekskluzivno otkrio da su snimili duet koji je pisala Marina Tucaković (VIDEO)

09.03.2023

20:43

0

Saši će se na velikoj sceni večeras pridružiti Ana Bekuta, Peđa Jovanović i Aco Pejović

Kolege stigle na drugi koncert Saše Matića: Aco Pejović ekskluzivno otkrio da su snimili duet koji je pisala Marina Tucaković (VIDEO)
Aco Pejović, Saša Matić i Goran Gluhaković - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Pevač Saša Matić je nakon punih pet godina sinoć zapevao pred beogradskom publikom u krcatoj "Štark Areni", što je bio simboličan poklon za Dan žena svim damama koje vole njegovu muziku.

Večeras se održava drugi od dva koncerta koje je Matić zakazao u Beogradskoj areni, za koji su karte uveliko rasprodate, a zbog velikog interesovanja publike, postoji mogućnost da se održi i treći koncert na istom mestu, što još uvek nije zvanično potvrđeno.

Saši su na velikoj sceni sinoć društvo pravile koleginice Milica Pavlović i Milica Todorović, dok će večeras publiku zajedno sa njim svojim hitovima zabavljati i Aco Pejović, Ana Bekuta i Peđa Jovanović.

Saša je sat vremena pred izlazak na binu stigao u "Štark" Arenu, a neposredno pre njega stigle su i njegove kolege, Goran Gluhaković i Aco Pejović, koji su pred okupljenim medijskim ekipama podelili uzbuđenje zbog spektakla.

Pevač je priznao da nije umoran zbog održanog koncerta, a Aco Pejović se osvrnuo na Dan žena, pa poručio da za dame svaki dan treba da bude osmi mart, budući da je u svojoj porodici blažen među ženama.

- Srećan sam i ponosan zbog njega, ovo je zaista veliki povod. Ja sam tri Tašmajdana punio... Sale i ja smo nedavno zajedno pevali u Beču. Poštujem osmi mart, ali sam zagovornik ono da žene treba da budu poštovane svaki dan, i da svaki dna treba da bude Osmi mart. Ja sam u porodici blažen među ženama, hvala gospodu Bogu. Večeras ćemo Sale i ja otpevati zajedno splet od 5-6 pesama - počeo je Aco, a potom priznao da je snimio duet sa Sašom Matićem koji nikada nije ugledao svetlost dana.

- Pokojna Marina je uradila duet za mene i Saleta, snimili smo ga, tekst je vrhunski, međutim ta pesma još uvek stoji u fioci... Ko zna, možda nekad i ispliva, pa je uradimo na drugačiji način da nam se više dopadne - otkrio je Aco Pejović.

Goran iz "OK benda" podelio je uzbuđenje pred koncert, koji će pratiti iz publike u društvu dame.

- Juče smo imali obaveza, tako da smo odlučili večeras da dođemo i podržimo našeg brata. Gde god je radio on je napunio dve Arene, od Zagreba i Sarajeva, mogla je da bude i treća, nego nije imao vremena, mora da ide dalje. Saša je veliki pevač, nezgodan... Mnogo pesama večeras priželjkujem, ali njegove balade su mi na prvom mestu - poručio je Goran Gluhaković.

Pored Pejovića i Ane Bekute, Saši će se na bini pridružiti i pevač Peđa Jovanović, a šta je on imao da kaže pred veliki koncert, pogledajte u videu u nastavku teksta.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike