Milica Pavlović odgovorila Milici Todorović! Srele su se posle sukoba, ovom preokretu se niko nije nadao: Ja sam to predložila (VIDEO)

09.03.2023

09:19

0

Pevačica je otkrila da li joj zamera na izjavama koje je njena koleginica imala

Milica Pavlović odgovorila Milici Todorović! Srele su se posle sukoba, ovom preokretu se niko nije nadao: Ja sam to predložila (VIDEO)
Milica Todorović i Milica Pavlović - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Milica Pavlović je protekle večeri bila gošća Saši Matiću na koncertu u beogradskoj "Areni", a pre nego što će izaći pred publiku, razgovarala je sa novinarima, među kojima je bila i ekipa 24sedam.

Kako je juče bio 8. mart, Milica Pavlović je otkrila da li je od nekog posebnog muškarca dobila poseban poklon.

Amir Hamzagic/ATAImages
Milica Pavlović

- Jesam od mog kreatora, a ako mislite na nekog emotivno, nešto mi jeste stiglo na kućnu adresu, ali ništa... Ništa što je aktivno trenutno. Nemam trenutno dečka, nije nešto što je trenutno, možda je u pitanju neko ko se udvara ili neki duh iz prošlosti (smeh). Ne smem da pričam - rekla je Milica. 

Pored Pavlović, i Milica Todorović je bila gošća na koncertu. Kako se spekulisalo, među njima je nastao problem kada je Todorovićeva izjavila da neće tražiti savet od Pavlovićeve zbog uloge u seriji "Pevačica", jer smatra da je mnogo iskusnija od nje.

ATAImages/ M.M.
Milica Pavlović

Milica je sada otkrila kakva je situacija među njima.

- Srele smo se na generalnoj probi, a bilo mi je lepo što, kako je ona završila svoju probu, Saletov bend je krenuo da svira "Provereno". Ona je uzela mikrofon i pevala pesmu, ja sam joj samo u prolazu, kako sam se pela na binu, a ona silazila, rekla da joj super stoji pesma (smeh) - rekla je Milica, pa nastavila:

Antonio Ahel/ATAImages
Milica Todorović

- Ništa ja ne zameram toj izjavi za glumu jer nema ni potrebe da traži savete od mene. A što se tiče toga što je ona u nastavku projekta, i to je negde prelepo, jer sam ja u razgovoru sa Gagom Antonijevićem i celom postavkom ja sam, između ostalog, preporučila Milicu Todorović da može da nastavi. 

Kako je Milica reagovala na pitanje o Ani Nikolić, pogledajte u videu ispod.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike