"On je imao najodvratnije komentare!" Milica Pavlović se prisetila učešća u "Zvezdama Granda", pa oplela po Aleksandri Radović!

12.03.2023

19:00

0

Turbulentna decenija karijere je iza nje

"On je imao najodvratnije komentare!" Milica Pavlović se prisetila učešća u "Zvezdama Granda", pa oplela po Aleksandri Radović!
Milica Pavlović - Copyright Amir Hamzagic/ATAImages

Milica Pavlović gostujući u jednoj emisiji dotakla se brojnih estradnih tema. Pevačica koja se pre više od 10 godina proslavila u, ovih dana uzdrmanim "Zvezdama Granda", danas važi za jednu od najpopularnijih na javnoj sceni, a sada se prisetila svojih početaka, te je, tom prilikom, istakla čiji su je komentari od članova žirija u takmičenju najviše pogodili. 

Pavlovićeva je istakla da je za njeno vaspitanje, i to što je veliki radoholik, zaslužna upravo njena porodica, koja ju je od malena učila pravim vrednostima.

 

 

- Moj otac je nagrađivan kao najvredniji radnik u Švajcarskoj, i dan danas mislim da može, mogao je po dve smene da spoji i da radi. Moja tetka se bavi medicinom, zdravstveni je radnik. Ona je ogroman radnik, pored toga što se školovala. Tek da ne govorimo o baki i deki, oni su tek radnici koji su ustajali u pet ujutru kako bi obavljali sve poslove u sklobu domaćinstva. Ja ceo život ispred sebe imam primer kako pošteno raditi. Kada mi je to ušlo u krv, shvatila sam da znam odakle to potiče.

Pevačica koja je u ovoj godini najavila svoj veliki solistički koncert u "Štark areni" se potom prisetila svojih muzičkih početaka, ali je i istakla da nije sve bilo toliko lako koliko se tada činilo.

 

 

- Čiji te komentar posle toliko truda , zaboleo? Da li se sećaš možda? - upitala je voditeljka.

- Danas je to, onako, smešno, ali taj čovek je imao najoštrije i najodvratnije komentare upućene meni. To je Keba. Danas mi je simpatično, oprostila sam, ali nisam zaboravila. Nakon koncerta u Čairu, postoji jedna fotografija koja je postala viralna, neko je izbacio sliku nepoznatog muškarca u publici, zaokružio facu i napisao "Evo ga Keba u publici, u prvom redu u fan pitu" - kazala je Milica.

Pavlovićeva je, takođe, otkrila da ju je Aleksandra Radović razočarala na početku karijere, ali i da je sada razume, pa se dotakla i afere "Provereno" oko koje se digla velika prašina prošle godine.

 

 

- Je l' istina da je Aleksandra Radović želela da se ti više baviš pop muzikom? - upitala je voditeljka.

- Jeste - kazala je Milica.

- Izašla si iz njene škole i sve je iško ka smeru pop muzike. Ti si otišla u "Zvezde Granda" šta ti je ona rekla? - pitala je voditeljka.

- Ja ne mogu tačno da se setim, mislim da je to bila prva emisija u takmičenju. Ona je poslala mom drugu Nikoli neku poruku dok je bio u publici, sadržaja se ne sećam, ali je bila isključiva. Parafraziram, bila je neka izjava tipa "Milica je stvorena za pop muziku, ne podržavam je u tom smeru", u tom trenutku me je zabolelo, jer sam očekivala neku podršku. Ali je razumem, ja sam čula da danas ima prelepo mišljenje o meni. Meni je ona u tom momentu bila uzor što se tiče pevanja - rekla je Milica.

 

 

Milica je zatim progovorila o odnosu sa kolegnicom Anom Nikolić i aferi "Provereno".

- Ana je u jednom intervjuu otvoreno rekla kako nema ništa protiv tebe, da čak i kada ste se srele u avionu da si je pozdravila - rekla je voditeljka.

- To nije tačno. Ne sećam se da sam je srela, možda na nekom crvenom tepihu, da se ja sećam. Ja sam neko ko se uvek javlja svojim kolegama, naročito na tom nekom početku - rekla je Milica.

- Da li bi razgovorom rešile to sve, i stavile tačku na celu tu aferu?

- Ja sam joj oprostila i tu bih stavila tačku. Ne bih popila kafu sa njom - kratko i jasno odgovorila je Milica u emisiji "Premijera Vikend Specijal".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike