Viki primila Nermina u svoj dom, a sad obradovala pevača i njegovog brata blizanca: Oni presrećni, tu je i Ceca (VIDEO)

12.03.2023

00:30

1

Mentorka nije štedela kako bi svom pulenu obeležila rođendan

Viki primila Nermina u svoj dom, a sad obradovala pevača i njegovog brata blizanca: Oni presrećni, tu je i Ceca (VIDEO)
Uz Viki Miljković je stalno Nermin Handžić - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Prošlogodišnji pobednik "Zvezda Granda", Nermin Handžić proslavio je svoj 20. rođendan sa Viki Miljković u njenom domu u Beogradu, istog dana kada su se njih dvoje vratili sa turneje po Sjedinjenim Državama. 

Pevačica je svom pulenu i njegovom pet minuta starijem bratu blizancu organizovala nezaboravno slavlje u društvu supruga Dragana Taškovića Tašketa, sina Andreja, ali i kolega mentora, pevačice Svetlane Cece Ražnatović i Đorđa Davida.

Na trpezi su se našle brojne đakonije, nekoliko torti, sa kojih su kasnije mladi pevač i njegov brat oduvali svećice, ali i jagode prelivene crnom i belom čokoladom. Razdragano društvo je, Handžiću iz Tešnja, uz čestitke otpevalo i rođendansku pesmu, a on nije krio zadovoljstvo povodom plezira koji mu je njegova mentorka priredila. 

Podsetimo, Viki Miljković i Nermin Handžić nakon njegovog trijumfa minule godine u "Zvezdama Granda" postali su izuzetno bliski, te su ga pevačica i njen suprug, producent u harmonikaš, počeli voditi sa sobom na nastupe, što se ispostavilo kao dobitna kombinacija. 

- Oni su godišta kao moji roditelji, oni su mene od prvog dana kada sam došao na probu prihvatili su me kao svoje dete, izgradili smo takav odnos kao porodica – rekao je Nermin akonto svog odnosa sa poznatim parom, pa dodao da živi sa njima u Beogradu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike