Nova drama u aferi "Provereno"! Ana Nikolić otkrila detalje koje niko nije znao, pa poručila Milici: Srešćemo se nas dve kad-tad!

05.03.2023

21:51

0

Da li će ova priča ikada dobiti epilog i hoćemo li saznati ko je u pravu?

Nova drama u aferi "Provereno"! Ana Nikolić otkrila detalje koje niko nije znao, pa poručila Milici: Srešćemo se nas dve kad-tad!
Milica Pavlović i Ana Nikolić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Afera "Provereno" oko istoimene pesme između Ane Nikolić i Milice Pavlović traje već mesecima, a niko ne zna da li se nazire kraj. Ana je sada iznela nove detalje, koji nisu bili poznati u javnosti.

- Ceo taj cirkus mogla sam da stopiram u jednoj sekundi, da sam htela. Nisam htela, jer to nije bilo na meni, nego na čoveku koji je autor te pesme. Pesma je uredno plaćena i pripremana za drugi projekat, to je firma iz Švajcarske koja je radila projekat "Klinika" - započela je Ana:

Mateja Stanisavljević/ATAImages/Antonio Ahel
Milica Pavlović i Ana Nikolić

- Tu je bila pesma koju sada peva Elma, samo je njoj malo izmenjen tekst. To je autor pesme morao da objasni gospođici Milici i u tom trenutku mene da pozove i pita da li može da proda pesmu, jer možda sam ja htela da je snimim! To je trebao da uradi a ne odmah da je proda i da pričaju da sam ukrala pesmu. Mogla sam da rešim sa svojim izvršnim producentom i saradnikom, ali nisam htela, pustila sam da vidim dokle ide ljudska glupost. Pesma je moja i ja to znam, a Milica može slobodno da je interpretira. Svi mogu da je pevaju, ali je moja.

Ana, kao što se vidi iz priloženog, i dalje tvrdi da je pesma njena, a Milici je poručila da joj sve "odbija na mladost".

ATAImages/ Antonio Ahel
Milica Pavlović i Ana Nikolić

- Da se razumemo, ona nije loša, ne mislim ništa loše ni posle svega, smatram da je samo loše savetuju. Mlada je, vođena je pogrešnim ljudima, situacijama... Srešćemo se nas dve kad-tad, pričaćemo. Odbijam joj sve na mladost i nepromišljenost - zaključila je Ana u "Premijera - Vikend specijalu".

Podsetimo, iako se ova drama stišala, Milica i Ana su ponovo počele da se prepucavaju zbog koncerata u Areni. Pavlovićeva je htela da tuži kako Nikolićevu zbog cele afere, tako i mnoge druge ljude, ali je od toga odustala.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike