Milica Pavlović o koncertu Ane Nikolić i „Grandu“: Prva tri albuma su u njihovom vlasništu, to me je mnogo zabolelo

26.02.2023

20:31

0

Pevačica ipak ističe da veruje u to što radi Saša Popović

Milica Pavlović o koncertu Ane Nikolić i „Grandu“: Prva tri albuma su u njihovom vlasništu, to me je mnogo zabolelo
Milica Pavlović - Copyright Amir Hamzagic/ATAImages

Pevačica Milica Pavlović otvoreno je pričala o odnosu sa koleginicom Anom Nikolić, sa kojom je pre nekoliko meseci imala ozbiljan „okršaj“ zbog pesme „Provereno“, čiju je demo verziju Nikolićeva pevala na svojim nastupima, a sada su obe zakazale Arenu, u razmaku od nekoliko nedelja. 

O tome da li će bit gost na njenom koncertu, da li je i dalje ljuta na nju, ali i kakav odnos neguje danas sa Grandom, Milica je govorila bez ikakvog ustručavanja. 

- Shvatam šta znači praviti koncert, posebno što je to njen prvi. Znam koliko će joj trebati rada, truda, energije, žena će imati prvi svoj solistički koncert u Beogradu, Kada me me neko pita o tome, ja i tada ne želim da navlačim negativni vajb, onda odgovorim ljudski. Rekla sam da joj želim uspešan koncert koji treba da ima zapisan u svom CV-iju. Želim da joj sve prođe u najboljem redu. Ako me bude pozvala, ja ću zaista otići na njega kao gost - kazala je Milica i dodala: 

ATAImages/Antonio Ahel
Ana Nikolić, Milica Pavlović

 

- U neku ruku, to ću smatrati i jednim adekvatnim izvinjenjem. Otići ću da pogledam rado I da vidim šta je uradila, na stranu to, što ja I dalje mislim da sve ono, što je ona uradila je odvratno, ali sam joj oprostila. Nikada ne bih otišla da gostujem na tom koncertu, da se ja nešto kao mirim sa Anom Nikolić, ali iz publike bih gledala. To sam izgovorila jer želim da joj pošaljem dobru energiju, a mogla sam da kažem upravo suprotno, da ja nemam šta tamo da tražim.

Prekretnicom u muzičkoj karijeri smatra - finale „Zvezda Granda“.

- To je momenat kada sam rešila da se borim, jer nikada nisam želela da trajem samo pet minuta. Onda kada sam snimila prvi album, gde je svaka pesma bila ekranizovana, to do tada nije bio slučaj nigde. Momenat da nastavim da izbacujem albume - kaže Milica, i po prvi put otkriva zbog čega su njene pesme uklonjene sa zvaničnog Jutjub kanala.

24sedam/Goran Sivački
Milica Pavlović

Kako je objasnila, njena prva tri albuma su u vlasništvu „Granda“. 

- Svi moji fonogrami i moja diskografija tri albuma su ostala u vlasništvu „Granda“. Mene to jako boli i to znaju svi u „Grandu“. Jako sam bila izričita po tom pitanju, jer sam sve sama uložila u te albume, pesme i spotove, nikada mi niko, sem te jedne pesme Popović, koja mi je sledovala kao finalisti, nije dao, ni poklonio. Bolno mi je da ja nemam ništa od te diskografije, jer je to njihova svojina. Ni to me nije poljuljalo, nastavila sam da se borim. U momentu kada izlazim iz tog devetogodišnjeg ugovora, nekako sam praznih ruku. Sada opet idemo iz početka. Svi su mi govorili da ostanem na tom Jutjub kanalu, ali ja ako ostanem tu, opet neko ima šapu nad njim - istakla je pevačica.

ATAImages/ Antonio Ahel
Saša Popović

- Bilo mi je bolno, ali sam zahvalna „Grandu“ što mi je pružena takva prilika, ali sam u tom momentu bila jako poljuljana. Na poslednjem sastanku koji sam imala u „Grandu“, rekla sam samo da želim da nastavim tu moju diskografiju. Nije bio problem ni platiti, ali verujem da Saša Popović ima dobar razlog zbog čega mi nije ustupio taj Jutjub kanal i da je opravdan. Verujem u dobrotu čoveka. Velika borba je bila da ja na novom Jutjub kanalu polazim od nule i objavim ovaj novi album, koji je mene privatno razneo, a to je gubitak moje dve najvoljenije osobe - ispričala je Milica za „K1.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike